28.07.2022
Aparitia presedintelui Volodimir Zelenski si a sotiei sale pe coperta Vogue a creat controverse: „E un gest de vanitate” - FOTO

Presedintele Volodimir Zelenski si sotia sa Olena Zelenska au realizat un pictorial pentru revista Vogue, oferind si un interviu in care au vorbit despre rezistenta ucraineana in fata invaziei ruse.

In pictorial, Olena Zelenska apare imbratisata de sotul ei, dar si singura pe treptele unui salon oficial transformat in buncar, in timp ce era pazita de soldati inarmati. Intr-o alta fotografie, Prima Doamna sta, tot inconjurata de soldati, langa epava celui mai mare avion din lume, An 225 Mrya, fiind unul dintre simbolurile Ucrainei, distrus de rusi in primele zile ale invaziei.

Jessie J isi doreste sa devina mama si nu-i pasa ca din acest motiv corpul ei se schimba: „Am acumulat cateva kilograme, dar nu mai am 17 ani!”

De asemenea, presedintele ucrainean in varsta de 44 de ani si sotia sa in varsta de 44 de ani apar pe coperta editiei digitale a revistei, fotografie realizata de cea mai renumita fotografa si autoare de portrete din lume, Annie Leibovitz.

Imediat dupa ce imaginile au fost publicate in mediul online, internautii si-au dat cu parerea despre pictorialul realizat de acestia. Unii i-au laudat pentru ca s-au folosit de acest mijloc pentru a creste gradul de constientizare cu privire la razboiul in desfasurare, insa au fost si utilizatori care au considerat ca gestul lor este unul plin de vanitate si insensibil pe fondul violentei de care are parte tara lor. 

„Oamenii mor, iar Zelenski este ocupat sa faca poze pentru Vogue”, a scris unul dintre utilizatori, in timp ce altul a spus: „Bine ca Zelenski are timp sa pozeze in Vogue in plin razboi”. „Un gest plin de vanitate”, a comentat altul. 

In cadrul unui interviu acordat lui Piers Morgan, Volodimir Zelenski si Olena Zelenska au dezvaluit ca razboiul declansat de presedintele Vladimir Putin i-a apropiat si le-a intarit casnicia.

„Acest gen de situatii pot fie sa intareasca o casnicie, fie sa o distruga. Mariajul tau este mai puternic acum, dupa ce ati trecut printr-atatea?”, i-a intrebat Morgan pe cei doi soti.

Bloggerita Tatiana Tattocika iti recomanda o reteta de masca naturala pentru par pe care o poti pregati cu usurinta acasa, iar rezultatul de va uimi: „O ador” - VIDEO

„Sunt de acord cu aceasta teorie potrivit careia o casnicie devine mai puternica odata cu provocarile prin care trece. Cred ca in cazul nostru s-a intamplat la fel.”, a declarat Olena, potrivit Daily Mail. „Am devenit mai interesati unul de celalalt, atunci cand avem ceva de spus, chiar cred ca aceasta provocare ne-a facut mai uniti.”, a spus Olena, dupa care s-a intors catre sotul ei si l-a intrebat ce parere are despre casnicia lor.

„Raspunsul meu nu este diferit de al tau.”, a spus presedintele ucrainean, in timp ce sotia lui a glumit: „Ar trebui sa ai o parere despre asta.”

Razand, Volodimir Zelenski a continuat: „Esti langa mine, opinia ta are prioritate.”, dupa care a adaugat: „Nu am alta experienta, am o singura sotie si sunt fericit.”

Articole din aceeasi categorie