07.11.2019
Andrei Malakhov – despre scandalul cu Alla Pugaciova: „Toti cred ca Malakhov nu-l poate ierta pe Galkin ca i-a luat locul...”
Prezentatorul rus, in varsta de 47 de ani, a dat cartile pe fata intr-un interviu acordat Kseniei Sobciak. Acesta a povestit detalii despre conflictul cu cel mai cunoscut cuplu din showbizul rusesc – Maksim Galkin si Alla Pugaciova.

In aceasta vara, Galkin a facut o postare pe Instagram, plina de indignare, adresata lui Malakhov, care detine revista StarHit. Pe paginile revistei mentionate a fost publicat un material, autorul caruia afirma ca Maxim Galkin si Alla Pugaciova isi construiesc o vila in Cipru. Conform StarHit constructia locuintei este aproape gata, iar cei doi soti ii pregatesc deja actele pentru a se muta.

In replica, Maxim Galkin, afirma ca acestea sunt stiri false si ca el nu ar avea idee despre ce constructii ar fi vorba. Mesajul sau pentru Malakhov a fost destul de dur. 

Citeste si: Scandal de proportii intre Maxim Galkin si Andrei Malakhov. „Nu ma implica pe mine si pe familia mea in carnavalul tau de nimic.”

Imagini pentru malakhov andrei

Atunci, fostul prezentator „Пусть говорят” nu a venit cu o reactie. In interviul pentru Ksenia Sobciak acesta insa a comentat situatia: „Eu nu pot monitoriza si controla ce scrie site-ul in fiecare minut. Nu am asa posibilitate. Munca la televiziune imi ocupa prea mult timp, ca sa mai acord atentie si indatoririlor mele de redactor-sef. Multi cred ca eu decid acolo prea multe si dictez lumii ce sa faca. Altii considera ca uite Malakhov nu-l poate ierta pe Galkin ca i-a luat locul in emisiunea „Сегодня вечером” si iata-l facand investigatii despe vilele din Cipru.”, a declarat jurnalistul.

Imagini pentru malakhov andrei

De asemenea, Andrei Malakhov considera ca conflictul intre el si Pugaciova a inceput mai devreme de atat: „M-a sunat intr-o zi furioasa si mi-a zis sa incetez sa mai scriu… Nu am reusit sa-i explic nimic ca mi-a trantit receptorul. Am incercat sa o sun cand a fost Duminica iertarii, dar nu mi-a raspuns. Am telefonat-o toata ziua in zadar. Am procedat cum recomanda biserica, dar ea nu a raspuns.”, a conchis Malakhov.

Imagini pentru malakhov andrei

Amintim ca Pugaciova si Galkin nu sunt singurele vedete care se afla in conflict cu Andrei Malakhov. Recent, actrita Natalia Rudova a anuntat ca l-a actionat in judecata pentru un material defaimator cu ea, difuzat in emisiunea acestuia.

Citeste si: Andrei Malakhov – din nou in centrul unui scandal! Actrita din „Татьянин день” l-a actionat in judecata: „Niciodata nu voi da mana cu tine si nu ma voi saluta. Sa va fie rusine."

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie