05.06.2019
Scandal de proportii intre Maxim Galkin si Andrei Malakhov. „Nu ma implica pe mine si pe familia mea in carnavalul tau de nimic.”
Maxim Galkin si Andrei Malakhov sunt la cutite. Motivul conflictului a fost nimic altceva, decat o stire publicata de revista care ii apartine fostului prezentator „Pusti Govoreat”.

Recent, pe paginile revistei mentionate a fost publicat un material, autorul caruia afirma ca Maxim Galkin si Alla Pugaciova isi construiesc o vila in Cipru. Conform revistei, constructia locuintei este aproape gata, iar cei doi soti ii pregatesc deja actele pentru a se muta.

In replica, Maxim Galkin, prin intermediul unei postari pe Instagram, afirma ca acestea sunt stiri false si ca el nu ar avea idee despre ce constructii ar fi vorba. Mesajul sau pentru Malakhov a fost destul de dur. „Tovarasi, m-am cam saturat deja de revista colegului meu – Andrei Malakhov, care si-a transformat colectia de barfe in sursa sa principala de venit. O oarecare agentie imobiliara din Cipru afirma deja de mai mult timp precum ca as cumpara sau as construi o vila pe teritoriul cipriot. […] Cu aceasta agentia eu nu sunt cunoscut si nu am nicio locuinta in Cipru. […] Stiu, cu siguranta, ca publicatia a fost platita de aceasta companie si ca au incasat o suma frumusica pe seama numelui nostru. Andrei, la canalul de stat ai reusit sa creezi deja o farsa ieftina si mincinoasa. Nu ma implica pe mine si pe familia mea in carnavalul tau de nimic...”, a scris acesta.

Andrei Malakohov insa nu a revenit cu vreo replica la acest subiect. 

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie