26.01.2023
Andreea Bostanica, atac dur pe Instagram: „Nu inteleg de unde ai toate frustrarile si toata ura asta...”. Vezi impotriva cui a rabufnit - FOTO

Andreea Bostanica si Iuliana Beregoi sunt populare in lumea muzicii si pe retelele de socializareacolo fac milioane de vizualizari. 

Totul a inceput de la inregistrarea unui live de pe TikTok in care interpreta Iuliana Beregoi raspunde unui fan care spunea „O urasc pe Bostanica” cu replica „si eu”.

La scurt timp dupa aceste cuvinte, si bloggerita Andreea Bostanica a venit cu o reactie.

Un eveniment fabulos! Chiar daca alaturi i-au fost peste 200 de oameni, Nicolae Botgros a simtit lipsa sotiei sale la aniversarea sa: „Era bine daca eram alaturi de sotia mea, Liduta” - VIDEO

„Am inteles ca recent ai spus ca ma urasti. Sunt uimita sa aud cuvintele astea din partea ta, mai ales ca in ultimii ani nu ne-am intersectat nicicum, n-am vorbit cu tine si despre tine si nu ti-am facut absolut nimic. Tinand cont ca in trecut am avut momente in care am fost apropiate, am respectat si respect momentele acelea si am avut grija sa nu deranjez, tocmai pentru acele momente. As vrea sa inteleg de ce simti nevoia sa vorbesti despre mine si mai mult de atat, sa spui ca ma urasti? Cum poti sa urasti pe cineva, cu atat mai mult sa urasti pe cineva care nu se afla in zona ta de interes sau in cercul apropiat de prieteni? Repet, nu ti-am facut nimic, nu te-am deranjat cu nimic.”, a scris Andreea, ulterior publicand o poza cu un emoji trist.

Recent, in cadrul unui interviu, cand Iuliana Beregoi a fost intrebata ce relatie are ea cu Andreea Bostanica si de ce „exista o concurenta intre ele”, aceasta a spus: „Sincer nu m-am asteptat la intrebarea asta. Am observat ca in ultimul timp sunt o multime de oameni care incearca sa faca diferenta asta dintre noi. Eu consider ca suntem doua persoane diferite, nu avem nicio relatie, suntem pe targeturi diferite si la nivele diferite. Suntem efectiv in doua lumi diferite. Chestia cu hype-ul pe care a facut-o, nu stiu de ce a facut-o”.  

Nici de aceasta data, Andreea Bostanica nu a tacut. Aceasta a publicat ieri pe pagina sa de Instagram un mesaj lung, dedicat Iulianei. 

„Nu stiu de cand a devenit fata asta atat de aroganta, mie nu imi place sa ma cred mai presus ca toata lumea”, a scris Andreea, adaugand: „Cu totii suntem oameni si ar trebui sa fim solidari si sa ne respectam. Dar, intr-adevar suntem la nivele diferite, mai ai ceva de munca pana la cinci milioane de urmaritori. Si da, eu nu apar in filme „pentru copii” in care arat cum ma culc in pat cu baiatul cu care „nu sunt impreuna”, cand abia ai implinit 18 ani si cand stii ca comunitatea ta e de 6-13 ani”. 

Potrivit interpretei, ea nu simte nevoia de a se folosi de numele altor persoane, de a le injosi, doar pentru a-si pastra relevanta. „Pe mine ma bucura munca mea, aprecierea pe care o am din partea oamenilor, ma bucura comunitatea mea”. 

De asemenea, aceasta a adaugat: „Nu traim in „lumi diferite”, eu traiesc pe Pamant, alaturi de toti oamenii. Daca tu consideri ca traiesti in alta lume asta spune multe despre cum esti tu de fapt... Nu inteleg de unde ai toate frustrarile si toata ura asta... Fii mai buna si nu iti da atatea aere. Suntem cu totii sub acelasi soare si suntem egali”. 

Ziua Tatianei! Cine sunt vedetele din showbizul moldovenesc care poarta acest nume melodios - FOTO

Deocamdata, Iuliana Beregoi nu a venit cu o reactie.

Andreea Bostanica este o bloggerita si interpreta din Republica Moldova care are o comunitate de peste 5 milioane de abonati pe TikTok si aproape 1 milion pe Instagram.

Iuliana Beregoi are peste 1 milion de abonati pe Instagram si este considerata una dintre cele mai talentate interprete din Republica Moldova, dar si de peste Prut. Tanara cantareata a cunoscut popularitate inca de la o varsta frageda.

Articole din aceeasi categorie