05.01.2024
„Mi-am cunoscut sotul cand l-am reclamat la politie”! Povestea atipica a primei intalniri dintre doi tineri care azi au o familie - VIDEO

Katherine Johnstone si-a cunoscut actualul sot intr-un mod cel putin inedit. Aceasta a chemat politia dupa ce barbatul, beat fiind, a intrat noaptea in casa ei si ea l-a gasit dormind pe canapea. Sapte ani mai tarziu de la acel moment, sunt casatoriti si au un copil.

„Radem mereu in legatura cu asta si nu putem sa credem ca asa ne-am cunoscut, ca ne-am casatorit si avem o familie. Cei din jurul nostru ne amintesc mereu despre asta. Este o poveste frumoasa, prosteasca si unica. Nu as schimba nimic si cred ca povestea asta ne face dragostea mai puternica”, a povestit Katherine, conform New York Post.

Michael Johnstone, tanarul care i-a devenit sot, a intrat fara sa-si dea seama in casa gresita, dupa o noapte de petrecere, printr-o usa lasata descuiata, si s-a culcat linistit pe canapeaua lui Kat. Ea l-a gasind sforaind a doua zi dimineata in sufrageria ei.

„O rugasem pe sora mea sa nu incuie usa pentru ca iesisem in oras si urma sa vin tarziu, dar am petrecut prea mult si am ajuns acasa a doua zi la 8 dimineata. Am deschis usa din fata si am gasit un individ dormind pe canapea, cu o patura peste el. Isi daduse jos pantofii din picioare si sforaia", a rememorat tanara. Ea si sora ei au iesit panicate din casa si au sunat la politie. Oamenii legii au venit si l-au scos pe Michael din locuinta fetelor. Ametit de aburii alcoolului, acesta a crezut ca adormise pe canapeaua unui coleg de munca.

Diana Ballerini asemanare izbitoare cu actrita, Anna Maria Sieklucka din renumitul film „365 Days”! Ce mesaje i-au scris internautii - FOTO

Inainte sa realizeze ca a fost vorba despre un incident nevinovat, Katherine facuse plangere la politie, iar fotografia tanarului fusese distribuita la toate chioscurile de ziare din zona. Dupa explicatiile de rigoare, Michael a convins-o pe tanara care avea sa-i devina iubita si sotie ca totul a fost doar o greseala. S-a dus la ea acasa cu flori si scuze sincere. Atunci i-a cunoscut si pe viitorii lui socri, care i-au tinut partea. Tatal ei chiar a spus ca i s-ar fi putut intampla oricui.

Cum arata acum Tara Reid, una dintre cele mai populare actrite la inceputul anilor 2000. Viciile si-au pus amprenta pe corpul ei - FOTO

Nu mult a trecut si Michael a invitat-o in oras pe Katherine, la o petrecere. Se intampla in 2015, iar in 2020 a cerut-o de sotie in Central Park din New York. Intre timp s-au casatorit si au o fetita.

Articole din aceeasi categorie