26.07.2022
Anastasia Reshetova este insarcinata? Ce imagine si mesaj a publicat vedeta pe pagina sa de Instagram - FOTO

Reshetova a publicat o postare in mediul online care i-a facut pe unii abonati sa creada ca aceasta este insarcinata.

Recent, fosta iubita a lui Timati a publicat o noua fotografie pe Instagram din calatoria sa in Franta unde se odihneste alaturi de fiul ei.

Modelul a pozat intr-o rochie rosie, mulata pe corp care i-a accentuat silueta. Anastasia a decis sa scrie si un mesaj ironic in descrierea imaginii.

„Mama, de ce ai burta? Mai locuieste un copil acolo?”, a scris Reshetova, dand de inteles ca aceste intrebari vedeta le-a primit din partea fiul ei, Ratmir. Abonatii Anastasiei nu puteau ramane indiferenti la o astfel de postare si au inceput sa vorbeasca despre o eventuala sarcina a acesteia.

Un fost coleg de-al lui Alexei Navalinii a aflat unde se ascunde acum amanta lui Putin, Alina Kabaeva. Afla detalii

Din momentul despartirii dintre Anastasia Reshetova si Timati a trecut mai bine de un an. Vedetele nu au comentat inca motivele separarii, desi modelul a dezvaluit cateva momente din viata pe care a trait-o alaturi de rapper intr-un monolog. Chiar daca nu mai sunt impreuna cei doi il cresc in comun pe fiul lor Ratmir, in varsta de doi ani.

Lucrul pe care cu siguranta nu l-ai stiut despre Cleopatra Stratan! Interpeta vorbeste singura cu ea. Edward Sanda: „Eu cand am auzit-o prima data m-am speriat - VIDEO

Articole din aceeasi categorie