07.06.2022
Afla cu cat au fost platiti actorii din renumitul serial „Stranger Things” pentru fiecare episod. Cat lua protagonista Millie Bobby Brown in primul sezon

Au cunoscut celebritatea cand de abia deveneau adolescenti, iar acum sunt tineri adulti. Este vorba despre pustii din "Stranger Things", unul dintre cele mai vizionate seriale ale ultimilor ani. Pe langa faima, acestia au adaugat in conturi sume impresionante, caci pentru fiecare episod au foist remunerati regeste.

Potrivit presei internationale, adultii Winona Ryder si David Harbour au primit cate 350.000 de dolari pentru fiecare episod in care au jucat, la fel ca protagonista seriei, Millie Bobby Brown, cea care a interpretat rolul lui Eleven. Este vorba despre salariile din ultimele sezoane, caci in primul, Millie, de exemplu, lua 20.000 de dolari per episod.

Kanye West are o noua amanta. Vezi cu ce fashionista a fost surprins - FOTO

Finn Wolfhard (Mike Wheeler), Gaten Materazzo (Dustin Henderson), Noah Schnapp (Will Byers) Caleb McLaughlin(Lucas Sinclair), Charlie Heaton (Jonathan Byers) si Natalia Dyer (Nancy Wheeler) au primit cate un sfert de milion de dolari pentru fiecare episod in care a aparut.

Gestul care-l va scoate din minti pe Kanye West! Cum a fost surprins Pete Davidson cu Saint West, fiica lui Kim Kardashian - FOTO

Sadie Sink (Max Mayfield) a luat 150.000 de dolari pentru fiecare episod in care a jucat.

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie