02.08.2022
Afectiunea de care sufera Johnny Depp! Afla ce declaratii au facut avocatii lui Amber Heard: „Domnul Depp ar prefera sa nu dezvaluie disfunctia sa...”

Acum cateva zile Amber Heard si-a vandut conacul din Yucca Valley pentru 1 milion de dolari. Desigur, aceasta suma nu este suficienta pentru a achita datoria catre instanta si Johnny Depp, dar actrita nu are de gand sa renunte. 

Recent, in presa au aparut declaratiile avocatilor lui Heard.

„Domnul Depp ar prefera sa nu dezvaluie disfunctia sa erectila. Totusi, credem ca aceasta a fost cauza abuzului sexual si a crizelor de furie pe care le-a suferit Amber Heard”, au mentionat avocatii actritei.

Kendall Jenner s-a impacat cu fostul sau iubit, Devin Booker. Iata dovada - FOTO

In plus, acestia au reamintit faptul ca Johnny Depp era prieten cu Marilyn Manson, care a fost acuzata anterior de viol.

Johnny si Amber s-au casatorit in 2015 si s-au despartit in 2017. Dupa divort, actrita si-a acuzat fostul sot de violenta domestica. Ca dovada, vedeta din Aquaman a aratat instantei fotografii cu vanataile si zgarieturile pe care Johnny le-a lasat pe corpul ei. Actorul insusi a negat toate acuzatiile impotriva lui.

Instagram vs Realitatea! Iuliana Beregoi iti arata ce se ascunde in spatele fotografiilor perfecte de pe retelele de socializare - FOTO

Articole din aceeasi categorie