29.06.2022
„Escrocul de pe Tinder” a apelat dupa ajutor la moldoveanca Daria Radionova. Ce suma de bani i-a cerut barbatul: „Inamicii sunt dupa mine” - VIDEO

Daria Radionova a ajuns sa fie protagonista unei postari care a facut inconjurul internetului. Fosta iubita a lui Alex Bodi a fost vizata de Simon Leviev, supranumit Escrocul de pe Tinder. Barbatul a revenit la vechile sale tactici si i-a cerut ajutorul frumoasei tinere. El a facut un apel public catre Daria Radionova.

Daria Radionova a devenit cunoscuta dupa ce a fost intr-o relatia cu Alex Bodi. Cei doi s-au despartit in urma cu cateva luni. Frumoasa moldoveanca este faimoasa pentru stilul de viata luxos pe care il duce peste hotare. Recent, blondina a fost abordata de escrocul de pe Tinder. Simon Leviev este faimos pentru fraudele pe care le-a facut in randul femeilor.

Barbatul a revenit la vechile obiceiuri si se pare ca Daria a intra in vizorul lui. Acesta a facut un apel public catre moldoveanca. Simon a petrecut cateva luni in custodia legii si chiar s-a zvonit ca ar avea o iubita.

Lady Gaga, platita regeste la nunta unui miliardar. Cat ar fi luat pentru recitalul sustinut intr-o vila de pe malul Lacului Como

Simon Leviev i-a transmis un mesaj public Dariei Radionova. Escrocul de pe Tinder i-a cerut blondinei suma de 100.000 de euro, pentru a-si salva un prieten. De asemenea, Simon a mai spus ca vrea sa scape de dusmanii care il urmaresc. Mesajul si imaginile cu escrocul de pe Tinder au ajuns virale pe Instagram, chiar si in posesia frumoasei tinere. 

„Buna tuturor! Aici Simon Leviev, cineva sa ii spuna dragei mele Daria Radionova sa imi trimita 100.000, va rog. Inamicii sunt dupa mine. Peter e ranit, e in spital. Sunt singur, am nevoie sa imi trimiti acesti bani, e urgent! Te rog!”, a declarat „escrosul de pe Tinder”, intr-un clip care a ajuns sa fie postat chiar de Daria Radionova, alaturi de un mesaj.

Diva a fost surprinsa de mesajul lui Simon Leviev. Daria Radionova a spus ca nu ar ajunge niciodata in situatia de a-i fi victima escrocului de pe Tinder.

Jennifer Lopez, prima aparitie alaturi de Emme, la o saptamana de cand a prezentat-o cu pronume de gen neutru - FOTO/VIDEO

Fosta iubita a lui Alex Bodi s-a declarat amuzata de ideea acestuia, si a continua gluma acestuia, postans un raspuns haios: „Ok, Simon, iubita ta iti va transfera”, i-a transmis blondina.

Articole din aceeasi categorie