07.04.2022
„A taiat-o pe cea mai ieftina!” Ksenia Borodina si Alena Vodonaeva au luat-o in deradere pe Victoria Bonya, care si-a taiat demonstrativ geanta Chanel: „Mai mare idiotism decat sa iti tai geanta, pentru care tu deja ai achitat...”

Recent, Casa de Moda Chanel a incetat sa-si vanda produsele in Rusia. Cumparatorilor fie li se refuza complet, fie li se cere un certificat in care se spune ca niciodata nu va purta articole Chanel in Rusia. 

Mai multe vedete au fost revoltate de noua politica a casei de moda. Victoria Bonya, in varsta de 42 de ani, si-a exprimat si ea indignarea. Vedeta a publicat un videoclip in care a taiat demonstrativ o geanta Chanel. 

„Daca Casa de Moda Chanel nu isi respecta clientii, de ce clientii ar trebui sa o respecte?”, a spus ea in filmuletul sau. 

Fanii au sustinut actul fostei participante al reality show-ului „Dom 2”, insa s-au ingrijorat de faptul ca dupa un astfel de protest, vedeta ar putea sa nu ajunga la Festivalul de Film de la Cannes.

Detalii despre vila in care locuiesc Alla Pugacheva si Maxim Galkin dupa ce s-au stabilit cu traiul in Israel! Cat costa inchirierea locuintei

Cu toate acestea, unele persoane au inceput sa se indoiasca ca Bonya a stricat cu adevarat asa un lucru scump. „A luat cea mai ieftina geanta din colectia sa”, „Nu e strasnic, e doar o geanta”, „Arde-ti Rolls-Royce-ul, ele tot sunt sanctionate”,au ras urmaritorii sai. 

Nici Ksenia Borodina nu a apreciat gestul Victoriei. Prezentatoarea a spus ca, dupa parerea ei, Bonya ar fi putut proceda mult mai intelept. 

„Voi taia eu gentile mele? Nu, caci nu am efectul turmei. Nu fac parte din acest tip de oameni. Mai mare idiotism decat sa iti tai o geanta pentru care deja ai achitat...Aha! Lor le este total indiferent de ceea ce ai facut tu. Tu deja le-ai dat bani pentru aceasta geanta. Cui tu ii vei face mai bine prin acest gest? Unicul lucru pe care l-ai fi putut face este sa nu mai procuri nimic de la Chanel. Eu acolo bani nu am sa mai investesc. Am sa ma folosesc de ceea ce am deja. Ma scuzati, dar asta e. Nu am de gand sa mai procur nimic de la ei”, a spus Ksenia. 

Presupusa iubita a lui Vladimir Putin, Alina Kabaeva se teme de Occident. Ce s-a intamplat dupa ce au fost anuntate sanctiuni impotriva fiicelor lui

De aceeasi parere este si Alena Vodonaeva. Vedeta a mentionat ca va continua sa poarte genti marca Chanel, in ciuda sanctiunilor din partea Casei de Moda.

„Am trei genti, doua au fost procurate la Paris, iar una la Stoleshnikov. Nu vad rost in acest gest. In primul rand, gandurile mele nu sunt la genti acum si, in al doilea rand, acest lucru nu este cel mai rau ce se intampla acum: Chanel nu mai vinde genti rusilor? La naiba”,a spus vedeta. 

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie