17.03.2022
A dat cartile pe fata! Verka Serdiuchka a povestit unde se afla acum Alla Pugacheva si Maxim Galkin, dar si de ce au decis sa paraseasca Rusia

Artistul ucrainean Andrei Danilko, cunoscut sub numele de Verka Serdyuchka, a dezvaluit locul unde se afla Alla Pugacheva, Maxim Galkin si copiii lor. Anterior, presa a relatat ca, din cauza situatiei din Ucraina, familia a parasit tara, dar ulterior Pugacheva a negat zvonurile despre emigrare si a spus ca a plecat in vacanta si ca se va intoarce in Rusia in curand.

Acest lucru a fost confirmat de Verka Serdiucika. Artistul a declarat pentru News.ru ca a vorbit cu Galkin si i-a spus ca el si sotia sa au plecat in vacanta.

„Am vorbit cu Maxim Galkin, planificau o vacanta, mai ales ca li s-au refuzat toate contractele de publicitate. El si familia lui au plecat in Israel.”, a povestit acesta.

Regina Margrethe a II-a a Danemarcei a donat aproximativ 150 de mii de dolari oamenilor din Ucraina: „Ma intristeaza enorm sa asist la ceea ce se intampla acum”

De asemenea artistul a adaugat ca alte vedete care au plecat din tara pur si simplu le este frica. „Altii au fugit din simpla frica.”, a spus el.

Ochii ii sclipesc de fericire! Corneliu Botgros, in sfarsit si-a gasit sufletul pereche. Artistul impreuna cu iubita lui se pregatesc de nunta: „Ea este deosebita si foarte frumoasa. Ma mandresc ca este alaturi de mine” - VIDEO

Maxim Galkin s-a confruntat cu anumite probleme dupa ce a vorbit public despre razboiul din Ucraina. Concertele sale au fost anulate, la fel ca si contractele de publicitate.

Anterior, pe retelele de socializare au aparut zvonuri precum ca si alte persoane publice au parasit Rusia din cauza situatii politice tensionate. Unii dintre ei au negat zvonurile ca ar fi emigrat, altii, printre care rapperul Face, au vorbit direct despre decizia de a parasi tara.

Marina Carnat a renuntat la Instagram! Bloggerita a facut marturisiri uimitoare: „Prin incapatanarea si orgoliul meu, Dumnezeu m-a smerit” - FOTO

Articole din aceeasi categorie