24.08.2022
7 cele mai frumoase si scumpe inele de logodna ale celebritatilor - FOTO

Nu vom inceta sa repetam ca cele mai bune prietene ale unei femei sunt diamantele! Mai ales cand sunt de dimensiuni imense. Uneori, caratul diamantului determina care va fi raspunsul final al domnisoarei. In acest articol iti prezentam cele mai frumoase si scumpe inele de logodna a vedetelor. 

Paris Hilton

Nu are limite! Prima femeie din Moldova care a urcat pe muntele Everest, Olga Tapordei, a cucerit si cel mai inalt varf din Europa: „Uitati-va cat este de frumos” - FOTO/VIDEO

In februarie 2021, Paris Hilton si-a sarbatorit ziua sa de nastere pe o insula privata. Iubitul ei, Cartem Reum a decis sa faca aceasta seara cu adevarat de neuitat: acesta s-a lasat intr-un genunchi, tinand in mana un inel de aproape 2 milioane de dolari. Dupa cum a spus insasi Paris, inelul contine pana la 15 diamante, smarald si un safir imens in forma de prima litera a numelui ei. 

Catherine, ducesa de Cambridge

Inelul cu safir albastru, care are 14 diamante este cel mai faimos inel de logodna si cu adevarat o mostenire de familie. Inainte de sotia Printului William, inelul impodobea mana Printesei Diana. In prezent, legendarul inel costa aproximativ 500 de mii de dolari. 

Kim Kardashian

Designer-ul Elena Bivol a devenit mama pentru a doua oara! Vezi primele imagini cu baietelul sau - FOTO

Vedetele devin din ce in ce mai bogate, ceea ce inseamna ca si inelele de logodna se cauta a fi cele mai scumpe. Kanye West a fost cel care a imbracat pe degetul inelar al lui Kim inelul cu diamante de 15 carate de la Lorraine Schwartz. Acesta a fost facut la comanda si insusi Kanye a participat la crearea lui. In 2016, Kanye i-a daruit fostei sale sotii o bijuterie identica, insa cu un diamant nu de 15 carate, ci de 20. Acesta a fost evaluat la 8 milioane de dolari. 

Hailey Bieber

Oare cum nu oboseste mana lui Hailey sa poarte un astfel de inel de logodna? Justin Bieber a cerut-o in casatorie pe Hailey in 2018 si i-a daruit un inel in suma de peste 500 de mii de dolari. Si pentru asa inel, tanara pur si simplu nu avea dreptul sa-l refuze. Interpretul a avut incredere in brandul Solow & Co si chiar i-a ajutat sa creeze un design unic: intr-un final vedeta a ales un diamant in forma de migdala. 

Blake Lively

Actrita Blake Lively poarta un inel similar cu cel al lui Hailey. Adevarat ca, ea si sotul ei, Ryan Reynolds, s-au logodit in 2012. Inelul ei de la brandul Lorraine Schwartz, cu un diamant in forma de migdala de culoarea roz, de 12 carate, inconjurat cu pietre mici, va fi actual pentru foarte mult timp. Inelul, apropo, costa 2,5 milioane de dolari. 

Beyonce 

Blake Lively si Ryan Reynolds - cel mai puernic si indragit cuplu de la Hollywood! Afla povestea lor de dragoste, dar si detalii nestiute despre familia lor - FOTO

Inelul cantaretei Beyonce nu este deloc mai rau. In 2008, Jay Z i-a oferit sotiei sale un inel de 18 carate, in valoare de 5 milioane de dolari. Se zvoneste ca vedetei ii era frica sa-l poarte la evenimentele publice, asa ca si-a cumparat o copie ieftina a acestuia. Inelul, de asemenea, este de la brandul Lorraine Schwartz. 

Jennifer Aniston

Acest inel a fost daruit de catre Brad Pitt, in 1999. Nu o data, presa a mentionat ca actrita poarta periodic acest inel. Acesta costa 500 de mii de dolari, are un diamant de 8 carate si este de la brandul Justin Theroux.

Articole din aceeasi categorie