24.08.2022
Nu are limite! Prima femeie din Moldova care a urcat pe muntele Everest, Olga Tapordei, a cucerit si cel mai inalt varf din Europa: „Uitati-va cat este de frumos” - FOTO/VIDEO

Acum un an, antreprenoarea Olga Tapordei a devenit prima femeie din Republica Moldova care a urcat pe muntele Everest, iar acum aceasta a inregistrat un nou succes, ajungand si pe cel mai inalt varf din Europa, Mont Blanc.

Fiind la o altitudine de 4.809 metri, Olga a intrat intr-o transmisiune directa pe Instagram unde s-a impartasit cu emotiile traite pe varful Mont Blanc.

„Exact in momentul acesta noi suntem pe cel mai inalt varf din Europa, pe Mont Blanc. Nu am avut retea pana acum si asta este o magie ca noi am reusit sa ne conectam. Suntem pe cel mai inalt punct din Europa, uitati-va cat este de frumos. Mai sus nu este nimeni acum din Europa. Va multumesc si va iubesc.”, a mentionat antreprenoarea.

Fosta membra a trupei „Ranetki” a devenit mama pentru prima oara

De asemenea aceasta a mai spus ca astazi deja va ajunge jos.

Designer-ul Elena Bivol a devenit mama pentru a doua oara! Vezi primele imagini cu baietelul sau - FOTO

Mai multi internauti au felicitat-o pe Olga in sectiunea de comentarii a videoului: „Olga, sunteti asa bravo”, „Uraaaaa, ati reusit”, „Respect, esti minunata!”, „Esti cea mai tare femeie, sincer”, „Wow, bravo! Esti minunata!”.

Olga Tapordei este prima femeie din Moldova care a reusit sa cucereasca muntele Everest, de asemenea, aceasta este cunoscuta in mediul online avand o comunitate de peste 50 mii de urmaritori.

Articole din aceeasi categorie