25.09.2024
Gustă ceva nou și ușor de pregătit! Supă de roșii de la food blogger-ul Sabina Rusnac - VIDEO

Pasionată de culinărie, Sabina Rusnac te învață să te răsfeți sănătos. De câțiva ani, inspiră si motivează oamenii să gatească din cele mai simple ingrediente. Cu puțină imaginație poate crea combinația perfectă, iar pasiunea grastonomică a facut-o să-și deschidă propriul bistro. A fost provocată să pregătească supă de roșii tradițională, iar cum a ieșit, vezi în cadrul unui reportaj marca O Seară Perfectă.

„Astăzi o să pregătim un sos tradițional de roșii pe care îl putem servi la cină, la prânz. Poate fi folosit și la paste sau lasagna, sau poate fi conservat pentru iarnă”, a menționat Sabina Rusnac, blogger.

Pentru a pregăti sosul de roșii avem nevoie de cele mai simple ingrediente. „Roșii, ardei roșu, ceapă, sare, piper, ulei. De asemenea, usturoiul, oregano și țelina sunt după plac. Am ales roșii de două feluri, și cărnoase și suculente. Astfel, sosul o să fie cu o textură aromată. Le tăiem cubulețe. Eu pot să spun că secretul acestei rețete este ardeiul. Anume textura lui dă un gust foarte bogat sosului. Acest sos îl folosesc cel mai des la shakshouka, lasagna și paste”, a notat Rusnac.

Horoscop 25 septembrie 2024. O surpriză plăcută vine pe plan financiar

Când toate ingredientele sunt pregatite, mixăm bine cu blenderul: „Blenderul meu este destul de puternic, astfel, pot să mărunțesc atunci când legumele mele sunt crude. Puteți mărunți sosul și atunci când este gata”.

După ce am mixat totul, putem trece la pasul următor. „O să înfierbântăm uleiul. Pentru asta avem nevoie de un ceaun sau o cratiță cu fundul gros. La prăjit folosesc ulei de măsline. Punem sare, dar nu foarte multă, se condimentează totul la sfârșit”, a spus bloggerița.

Ulterior, adăugăm roșiile și lăsăm să fiarbă 40 de minute: „Sosul nostru este aproape gata, după cum vedeți. Este momentul să adăugăm sarea și piperul, dar și celelalte condimente. Acest sos îl puteți conserva și pentru iarnă, dar poate fi păstrat și la frigider pentru 5 zile”.

Între timp, Sabina Rusnac a pregătit și o surpriză culinară. „Am făcut o galetă cu brânză de vaci și cu nectarine. Eu practic zilnic gătesc, e un hobby care a devenit și o meserie pentru că, din fericite, am ajuns să am și ceva profit”, a menționat Sabina Rusnac.

Bloggerița și-a transpus visul în realitate, iar acum adună aprecieri din partea oamenilor care o urmăresc: „Sunt food blogger de 6 ani și am început cu un site pe care scriam rețetele, iar acum fac doar rețete video. La mine găsești în mare parte rețete mai sănătoase. Galetele de astăzi nu sunt simple, au și făină de orez, ceea ce înseamnă mai puțin gluten, nu sunt foarte dulci, dar și conțin fructe. De asemenea, brânza ne conferă proteină”.

Pasiunea gastronomică a facut-o să își deschidă și un bistro cu mâncare sănătosă: „Am deschis un bistro cu mâncare sănătoasă. Am reușit să conving multă lume că mâncarea sănătoasă este și gustoasă”.

Cleopatra Stratan se confruntă cu probleme cu vederea, încă din copilărie. Ce diagnostic a primit: „Din păcate, operație nu este”

Cu toate că bucătăria este locul unde Sabina își petrece cel mai mult timpul, familia este pe primul loc. „Nu este important să reușesc absolut tot, dar să reușesc ceea ce contează. Pun prioritate pe timpul cu familia și după restul”, a notat Sabina.

Articole din aceeasi categorie