27.04.2023
Doina Danielean - de un an mama de fetita! Vezi ce video induiosator a publicat bloggerita - VIDEO

De un an, bloggerita Doina Danielean este mama de fata, Eva-Maria a aparut in viata lor pe 27 aprilie 2022, cu aceasta ocazie a publica cateva video induiosatoare cu micuta. Vezi ce comentarii i-au lasat internautii.

„Scumpa mea fetita!”, a intitulat Danilean primul video de pe Instagram cu Eva-Maria, care timp de cateva ore a adunat peste sapte mii de aprecieri si zeci de comentarii, cum ar fi: „Cat de frumos si cate emoti are o mama la fiecare zi de nastere la copilul ei. La multi anisori Eva-Maria!”, etc.

Fiica Olgai Tapordei – pasionata de IT! Vezi ce beneficii au lectiile, pentru educatia copiilor: „Noi acum avem fericirea sa vedem cum creste o noua generatie de genii...” - VIDEO

La cel de-al doilea video pe care l-a descris: „Azi”, internautii au comentat: „Simt mirosul de liliac si acum.”/ „Iubire mică!”/„Gogosica mica si dulce!”, etc.

„O carne gatita perfect, trebuie sa fie gatita de barbati”. Cristian Cebotari si Ion Curmei - in bucataria gusturilor. Cine va lua tigaia - VIDEO

Doina Danielean este o jurnalista si bloggerita din Republica Moldova, are un fiu pe nume Daniel-Ionut de la prima casatorie. Aceasta a adunat de-a lungul timpului o comunitate de peste 258 mii de urmaritori pe Instagram.

Articole din aceeasi categorie