27.04.2023
Premiera muzicala! Vezi cum suna refrenul piesei „Ce-am facut cu viata mea”, interpretat de Magnat - VIDEO

Maxim Sacultan sub numele scenic Magnat, impreuna cu Feoctist nu evita sa isi surprinda fanii, de aceasta data baietii au lansat o piesa cu un videoclip senzational.

 Magnat si Feoctist obisnuiesc sa compuna versuri despre realitatea din Republica Moldova, de aceasta data insa au lansat o piesa intr-un stil pe care nu l-au mai folosit pana acum. piesa este intitulata„Ce-am facut”.

Iar versurile refrenului suna cam asa: „Ce-am facut cu viata mea, N-am stiut sa o pretuiesc, Sa-mi dai Doamne te-as ruga, Inca o viata sa traiesc, Tanar Doamne de mai face, As sti ce am de facut, I-as da inimii ce-i place, Tot ce n-a avut.”, cei doi au folosit refrenul din cunoscuta piesa„Ce-am facut cu viata mea.”

 Magnat a venit cu un mesaj pe pagina lui de Instagram:„Videoclip nou!”

Cu un mesaj pentru fani a venit si celalalt solist, Feoctist spunea ca:„Videoclip nou!!! Multumim frumos lui Nea Costica din satul Inesti, cine n-a fost la el inca recomand! Multumim tuturor celor care ne sustin in continuare. Auditie placuta! Hai cu share!”

Clipul piesei a fost filmat in beciul lui Nea Costica, unde cei doi la un pahar de vin cantau si isi povesteau unul altuia versurile.

Piesa a fost una mult asteptata de catre publicul acestora, astfel piesa in doar 16 ore a strans 15 mii de vizionari, dar si mai multe mesaje in sectiunea comentarii:„Super piesa, versuri din viata!!! ”, „Felicitari pentru piesa si album - TOP!”, „Va admir baieti, ne faceti sa fim mandri in orice colt al lumii!”, „wow, ce piesa frumoasa, ce clip frumos, beciul e frumos!”, „Super! Cum de te-a lasat Feoctist sa iti bagi maneaua aici?”

Magnat si Feoctist sunt doi interpreti din Republica Moldova care au inceput sa colaboreze acum trei ani.

Articole din aceeasi categorie