05.07.2022
Victoria Lungu - aparitie surprinzatoare langa un barbat tanar si foarte talentat! Vezi despre cine este vorba, dar si care este legatura celor doi - FOTO

Interpreta Victoria Lungu si-a luat prin surprindere urmaritorii dupa ce a pozat alaturi de un tanar aratos si foarte talentat. Despre cine este vorba, dar si cum au ajuns cei doi sa pozeze impreuna vedeti in articolul de mai jos. 

La ai sai 50 de ani, Victoria Lungu este un exemplu demn de invidiat si se remarca printr-un mod sanatos de viata si practicarea unui post terapeutic. Interpreta pare ca se afla in una dintre cele mai frumoase perioade din viata sa si profita la maxim de fiecare clipa petrecuta alaturi de fiica sa, dar si de alti oameni pe care viata ii daruieste.

Camila Cabello iubeste din nou? Vedeta isi petrece timpul in compania unui barbat misterios - FOTO

La moment, artista se afla intr-o vacanta la mare alaturi de fiica sa Valeria. 

Intamplator sau nu, dar cele doua s-au intalnit chiar cu castigatorul competitiei Survivor Alex Delea. 

Alex Delea este un tanar atletic, originar din Constanta, de profesie barman. S-a nascut pe 4 septembrie 1996, iar in prezent locuieste in Spania. Tanarul a participat la competitie in echipa Razboinicilor pentru a-si testa abilitatile fizice si a-si pune la incercare limitele.

Valentina Nafornita - dezvaluiri sincere despre tatal sau! Artista a recunoscut ca niciodata nu s-a uitat cu atata admiratie la un alt barbat, precum se uita la el: „Cand ma gandesc la el, simt dragoste” - VIDEO

Cei trei au comunicat si s-au bucurat de aceasta intalnire speciala. Victoria a realizat cateva poze cu castigatorulSurvivor 2022 si a scris si o descriere in care isi exprima admiratia pentru tanar:„Mandra ca te-am cunoscut ,esti un campion in tot sensul cuvantului ,modest ,prietenos si special.”, a scris mama Valeriei. 

In cadrul unui interviu recent marca O Seara Perfecta, artista a precizat ca la ora actuala nu mai este intr-o relatie si ca povestea sa de dragoste s-a incheiat: „Nu s-a intamplat nimic, doar ne-am ridicat de la masa si am zis iti multumesc pentru tot, totul a fost foarte pasnic.” , a mentionat ea.

Victoria Lungu este o cantareata de muzica usoara, romante si de estrada din Republica Moldova. Este cunoscuta mai ales pentru piesa „Crede-mi Iubirea”, care este cartea sa de vizita.

 

Articole din aceeasi categorie