01.07.2022
Tu stii ce costume de baie se poarta in vara 2022? Iata cele mai actuale tinute pentru zilele insorite la plaja - FOTO

Ne aflam in perioada in care costumele de baie sunt un must-have, fie ca urmeaza sa mergem la o petrecere lejera la piscina sau intr-o vacanta tropicala iata care sunt cele mai trendy optiuni in materie de costume de baie. 

Indiferent daca iti plac costumele formate din doua piese sau cele intregi, in lista noastra vei gasi multe optiuni actuale si in voga pe care desginerii le-au gandit, le-au creat si au oferit maxim de culoare si stil pentru a atrage toata atentia publicului si in deosebi a fashionistelor. 

Costumul crosetat

Desi pentru unii articolele crosetate ar putea parea ciudate vara, iata ca designerii au gandit altfel lucrurile, iar acest tip de costum se claseaza direct in fruntea clasamentului fiind extrem de actual si solicitat. 

New York, New York, 11 septembrie, un model merge pe pista la prezentarea de moda anna sui primavara vara 2022 in timpul nyfw show-urile de la Indochine pe 11 septembrie 2021 in orasul New York, fotografie de randy brookewireimage

Vera Wang - a atras toate privirile la petrecerea sa! Designerul are 73 de ani, dar arata ca o pustoaica - FOTO

Costum de baie „All tied up” 

Costumele de baie =cu bretele sunt atat de simple, dar extrem de dragute si confortabile, asadar, ideea si conceptul acestui costum a fost regandita si actualizata de designeri, iar rezultatul este unul de-a dreptul impresionant. 

New York, New York, 12 septembrie, un model merge pe pista in timpul show-ului chromat x tourmaline primavara vara 2022 la saptamana modei din New York, pe 12 septembrie 2021, in orasul New York, fotografie de shannon finneygetty imagini pentru chromat

Costumul de baie Cut it out

Acest model are la baza dupa cum v-ati dat probabil seama - decupajele.

Aceasta tendinta poate fi vazuta in fiecare categorie de moda din 2022, de la rochii la topuri si pantaloni. Asadar, nu rata senzatia.

inot

Barely-There Bikini

Minimalismul este intr-o perioada de glorie la ora actuala. Indiferent daca alegeti metalic, solid sau imprimat, nu puteti rata sansa de a va bucura ochii cu un asemenea costum.

inot

Catalin Botezatu a ajuns din nou la spital: „Acolo mi s-a intamplat”

Miami Beach, Florida, 11 iulie, un model merge pe pista la spectacolul de lenjerie de baie Cirone in timpul Saptamanii de inot din Miami, sustinut de moda art Hearts, la forumul Faena, pe 11 iulie 2021, in Miami Beach, Florida, la forumul Faena, pe 11 iulie 2021, in Miami Beach, fotografie florida de arun nevadergetty imagini pentru arta inimile moda
Articole din aceeasi categorie