01.07.2022
Catalin Botezatu a ajuns din nou la spital: „Acolo mi s-a intamplat”

Viata lui Catalin Botezatu ramane uneori complicata din punct de vedere medical. Indragitul creator de moda a dezvaluit ca a ajuns din nou la spital. De aceasta data, problemele au aparut din cauza unei pancreatite acute. Episodul s-a petrecut in urma cu o luna, iar urmarile sunt unele semnificative, designerul lovindu-se de o premiera in viata lui.

Totul a inceput cu o durere groaznica la nivelul abdomenului si al pancreasului. Ajuns la spital, Catalin Botezatu a fost diagnosticat cu o pancreatita acuta - o boala care se poate agrava, daca nu se iau masuri la timp.

„Veneam de la Monaco si am aterizat pe aeroportul din Timisoara si acolo mi s-a intamplat. M-am confruntat cu o durere groaznica la nivelul abdomenului si bineinteles al pancreasului. A fost spontana”, a povestit Botezatu intr-un interviu pentru Viva.ro.

Elegant si plin de sarm, extravagantul creator de moda a povestit a dezvaluit ca e pentru prima oara in viata lui obligat sa tina un regim alimentar. Botezatu e nevoit pentru o perioda sa zica adio bauturilor alcoolice, sampaniilor si prajiturilor.

Sam Asghari, primele declaratii despre casnicia cu Britney Spears. „Incerc sa raman optimist”

„Cu inima stau bine, am fost usor bolnav acum vreo luna. Am facut o mica pancreatita acuta. (...) Adio bauturi alcoolice sau sampanii si prajituri, asta e, unii sunt norocosi, dar sunt ok. O perioada mai lunga trebuie sa tin regimul, oricum primele doua luni sunt mai grele, a trecut o luna”, a declarat Catalin Botezatu.

Din cauza durerilor cu care s-a confruntat initial, Botezatu a fost dus la un spital din Timisoara. Designerul se bucura ca nu a ajuns la operatie, dar se declara satul de dieta stricta pe care trebuie sa o tina.

„Pentru prima oara in viata mea tin regim, ca nu tin de obicei regim si sunt disperat de atata piure, salate, focacia, ca asta pot sa mananc, si de apa plata”, a mentionat Catalin Botezatu.

In varsta de 55 de ani, designerul s-a confruntat cu probeme si mai grave de sanatate de-a lungul timpului. Acesta are are sase operatii de cancer la activ. Catalin Botezatu are si mari probleme cardiace, avand montate 5 stenturi la inima. 

Antonia i-a cucerit pe fani cu o noua fotografie. Artista, magulita de reactia urmaritorilor: „Esti cea mai frumoasa femeie din lume” - FOTO

Articole din aceeasi categorie