26.02.2024
Trendurile anului 2024! Top 5 cele mai actuale tendinte de la Korina Ankin - VIDEO

Korina Ankin, una dintre cele mai cunoscute stiliste vestimentare de la noi, le-a impartasit urmaritoarelor ei care sunt cele mai actuale tendinte in materie de vestimentatie pentru 2024.

In acest an, femeile trebuie sa puna accentul pe feminitate, dar si pe imprimeurile animaliere.

„Primul trend este despre feminitate. Purtam si in acest an decupajele, accentul pe talie, dar dezgolim si umerii, spatele, picioarele. Recomand insa ca inainte de a dezgoli anuminte parti ale corpului sa ne asiguram ca acestea sunt intr-o conditie perfecta. Trendul cu numarul 2 este despre imprimeurile animaliere, in special cel de leopard. O combinatie stilata se considera cand acesta este asortat cu nuante pamantii: maro, negru, gri, dar si cand se duce tinuta intr-o zona mai casual, mai relaxata”, a explicat Korina Ankin.

Un alt trend pentru acest an este cunoscut sub denumirea de old money. „Trendul cu numarul 3 este despre luxul tacut, i se mai spune old money acestui stil, ramane cu noi si in anul urmator. De ce il preferam atat de mult? Pentru ca confera imaginii noastre un aer sofisticat, un aer prosper si elegant”, a mentionat stilista.

Dorin Galben a cerut-o in casatorie pentru a doua oara pe Violeta Scrisu! Cum arata inelul pe care l-a cumparat cu 7 ani in urma: „Am dat pe el un salariu si jumatate” - FOTO

Totodata, stilul androgit capata tot mai mare popularitate in aceasta perioada. „Numarul 4 - stilul androgin, unisex, in special elementele masculine precum sunt: cravata sau ciorapii. Se potrivesc femeilor cu un caracter mai puternic”, a spus Ankin.

„Tendinta cu numarul 5! Da, detaliile extravagante precum penele, paietele, pietrele, se poarta in continuare. Acestea sunt o metoda perfecta de a conferi look-urilor un efect indraznet”, a mai notat Ankin.

Korina Ankin este un stilist personal si fashion expert din Chisinau, Republica Moldova. Pe Instagram are o comunitate de peste 12 mii de urmaritori.

Cristi Botgros - prima imagine alaturi de iubita lui. Cine este Alexandra Cuhuteac - FOTO

Articole din aceeasi categorie