26.02.2024
Cristi Botgros - prima imagine alaturi de iubita lui. Cine este Alexandra Cuhuteac - FOTO

Cristi Botgros, fiul lui Corneliu Botgros si nepotul maestrului Nicolae Bodgros si-a uimit abonatii cu cea mai recenta postare de pe Instagram.

In luna iubirii, Cristi este mai indragostit ca niciodata. Violonistul a anuntat ca are o iubita prin intermediul unei fotografii distribuite pe online.

In imagini, acesta apare alaturi de o tanara pe nume Alexandra Cuhuteac.

„Frumosi”, „Bellissimi”, „Frumuseii”, sunt cateva dintre comentariile internautilor.

Potrivit informatiilor de pe blogul ei personal, Alexandra este interpreta si studiaza la Centrul de Excelenta in Educatie Artistica „Stefan Neaga”.

Vedeta care nu se jeneaza cu rotunjimile ramase dupa nastere. A nascut in urma cu 9 luni, dar nu se grabeste sa slabeasca - FOTO

Cum se intelege, de fapt, sotia lui Corneliu Botgros cu fiul acestuia, Cristi

Recent, in cadrul emisiunii O Seara Perfecta, Angela Botgros a povestit cum se intelege cu Cristi, fiul lui Corneliu. „Cine gateste dintre voi doi?”, a intrebat Anisoara Loghin, iar Angela Botgros a raspuns imediat: „Eu si Cristi”.

„Da, mai nou si Cristi s-a apucat de gatit, ii place. Ne serveste si mi se pare o tendinta buna”, a mai spus si Corneliu.

De asemenea, in cadrul interviului, sotia lui Corneliu Botgros a recunoscut ca se intelege perfect cu Cristi: „Chiar nu aveam de la ce sa ne certam. Fiecare are ocupatiile lui cumva si nu, nu avem probleme”.

A slabit 19 kilograme in mai putin de o luna! Tatiana Spinu si-a revenit spectaculos dupa nasterea gemenilor. Cum i-a reusit - FOTO

Cristin Botgros are 24 de ani si este fiul lui Corneliu Botgros si al Adrianei Ochisanu.

Articole din aceeasi categorie