01.05.2023
Alex Gurschii - prima expozitie personala, acasa! Vezi ce show de exceptie a facut artistul plastic, dar si cum arata cea mai mare pictura modulara din lume - VIDEO

Femei frumoase pictate, in stil abstract si cea mai mare pictura modulara din lume, au fost expuse la prima expozitie personala din Moldova a pictorului Alex Gurschii, intitulata „Setea”.Muzica buna, prieteni, vin de calitate si multe lucrari indraznete, asta a fost atmosfera de la eveniment. Vezi dintr-un reportaj marca O Seara Perfecta cat a muncit artistul pentru aceasta expozitie si cum traieste din arta.

Alexei Gurschii si-a adunat prietenii la prima expozitie personala, la noi in tara, intr-o atmosfera relaxanta, cu muzica buna si un pahar de vin, invitatii au admirat creatiile pictorului. 

„Asta este prima expozitie personala in Moldova, a cincea in sumar in anul acesta, a treia expozitie personala per an. Primele doua au fost in Elvetia, a treia este acasa si sincer cel mai tare imi place sa le vad la noi in Moldova. Acesta este un prilej bun de baut cu prietenii.”

O parte din picturile sale a fost doar cu cateva zile inainte de expozitie.

„Aci sunt picturi si de cinci ani, si de opt ani, dar jumatate din portrete le-am facut in trei zile. De asta si asa fata obosita am.”

Picturile sale sunt senzuale si indraznete, iar femeia este cea care il inspira pe artist.

„Orice pictor tot ce face, face pentru femeie, in numele femeii si cateodata dn cauza femeii. Noi traim in Moldova tara celor mai frumoase femei, cum sa nu ma inspire ca pe barbat si ca pictor. Femeile de la noi pe care le-am pictat sunt iubita mea Diana, urmeaza sa o pictez pe Olia Tira, am pictat-o pe Cristina Filip, Delia din Romania, foarte multe bloggerite. Multe femei vestite am pictat si la noi si in strainatate, acum anul acesta am ajuns la Monica Belluci, la reprezentantul ei si o sa o pictam si pe ea.”

Compozitorul Elias Tadeus a adus in fata publicului o carte cu poezii! Vezi cum a avut loc lansarea: „E un portret psihologic al...” - VIDEO

Fiind intrebat daca se fac banii din arta, Alex a marturisit ca: „Da, se fac. Nu spun cati, insa ca sa traiesti iti ajung.”

Alexei Gurschii este autorul celei mai mari picturi modulare din lume, care la fel a fost expusa in cadrul expozitiei.„Asta este lucrarea the world, asta este cea mai mare pictura modulara din lume. Aici sunt  60 de module care ne arata ce este bine in lume si tot ce este rau si tot este echilibrat de sufletul nostru.”

De ce Eduard Malareu nu este romantic si nu-i place ploaia? Vezi ce detalii au dat baietii din trupa Akord dupa lansarea melodiei „Ploaia” - VIDEO

Printre invitati la prezentare era si Olia Tira, acesta a marturisit ca:„Eu sunt deschisa mereu, dar intr-adevar este foarte interesant cum o alta persoana deci cel care este talentat si care vede oamenii un pic altfel si cumva noi vedem intr-un fel, iar altcineva ne vede diferit.”

Nu s-a lasat fara show din partea pictorului.

Articole din aceeasi categorie