05.12.2022
Elon Musk dezvaluie motivul pentru care l-a interzis pe Kanye West pe Twitter

Kanye West a fost interzis pe Twitter la solicitarea lui Elon Musk. Contul de socializare al artistului a fost suspendat din cauza unor postari care incita la violenta. Seful platformei de socializare spune ca i-a dat lui West mai multe sanse sa respecte regulile, dar acesta le-a ignorat.

Elon Musk a cerut indepartarea lui Kanye West de pe Twitter, dupa ce artistul a postat o svastica stilizata in interiorul unei fotografii cu Steaua lui David, hexagrama devenita simbol al evreilor.

Timati are o noua iubita! Vezi cum arata aceasta si cu ce se ocupa - FOTO

Proprietarul platformei a confirmat ca artistul a fost dat afara din comunitatea Twitter, raspunzand unor cereri din ce in ce mai numeroase venite din partea internautilor. Miliardarul si-a explicat decizia.

„Am incercat totul. In ciuda acestui fapt, el a incalcat din nou regula noastra impotriva instigarii la violenta. Contul va fi suspendat”, a scris Musk, iar decizia a intrat in vigoare la 1 decembrie.

Rapperul a continuat sa posteze imagini scandaloase, in ciuda avertismentelor primite. De exemplu, West l-a ironizat pe Elon Musk, postand o imagine cu proprietarul platformei pe jumatate gol, cu textul: „Haideti sa ne amintim mereu ca acest tweet e ultimul”.

In plus, rapperul a facut o serie de gafe si lucruri scandaloase care i-au atras multe critici din partea celor din jur.

Britney Spears a implinit 41 de ani. Artista ar vrea sa lanseze un album „de razbunare” GALERIE FOTO

In ziua in care a fost suspendat de pe Twitter, Kanye spunea ca il place pe Hitler, in interviul acordat teoreticianului conspirationist Alex Jones.

Plasarea in tabara admiratorilor lui Adolf Hitler i-a adus numai necazuri lui Kanye West. Unele dintre cele mai mari branduri vestimentare, printre care Adidas, Balenciaga si GAP, au renuntat la colaborarea cu artistul, din cauza postarilor antisemite.

Articole din aceeasi categorie