26.11.2023
Theo Rose si Irina Rimes, aparitii aproape identice la „Vocea Romaniei”. Cum s-au pozat impreuna - FOTO

Theo Rose si Irina Rimes au atras atentia cu aparitiile lor in cadrul emisiunii „Vocea Romaniei”, in editia difuzata vineri seara, la Pro TV. Amandoua au fost coafate la fel si au purtat tinute negre din cap pana in picioare.

Theo Rose si Irina Rimes sunt antrenoare in cadrul emisiunii „Vocea Romaniei” de la Pro TV Romania. In timp ce Irina Rimes ocupa singura un scaun, Theo Rose face echipa cu Horia Brenciu, dupa ce sezonul trecut a fost colega lui Smiley.

In editia difuzata vineri, la Pro TV, cele doua antrenoare au atras atentia cu aparitiile lor. De-o parte a fost Theo Rose, care a imbracat o tinuta neagra compusa dintr-un sutien, o fusta lunga si manusi, la care a avut o coafura cu extensii lungi si breton.

Aceeasi coafura a avut-o si Irina Rimes, care a purtat pe cap si o coronita. Si ea a imbracat un top negru si o fusta de lungime medie. Dupa ce i-au vazut aparitia, fanii au complimentat-o pe Instagram pe cantareata.

O mireasa a facut publice poze de la nunta, iar detaliul observat de internauti a starnit controverse: „Ar trebui sa divortezi” - VIDEO

Cristiano Ronaldo a cumparat „cea mai scumpa casa din Portugalia”! Cum arata vila, dupa trei ani de munca - FOTO

„Esti foarte draguta si eleganta. Arati ca o printesa contemporana a muzicii romanesti”, i-a scris un fan vedetei. Totodata, cele doua artiste nu au ratat ocazia si s-au si pozat impreuna.

Articole din aceeasi categorie