17.11.2021
Sclipiciul este in trend! Fashion bloggerul Daniela Culev isi doreste sa educe moda in oameni: „Vreau s-o fac mai mult pentru publicul de aici” - VIDEO

Invitata emisiunii O Seara Perfecta a fost fashionista Daniela Culev. 

In cadrul editiei de ieri, Daniela Culev a povestit despre silueta sa de invidiat. „Corpul meu este rodul muncii din adolescenta. Acum nu prea fac mult efort ca sa-l tonific, dar cand eram adolescenta lucram destul de mult, de aceea masa mea musculara poate fi redobandita foarte usor.” 

Nu doar produsele alimentare le pastreaza la rece! Ce gasesti in frigiderul lui Emilian Cretu - VIDEO

Fashionista calatoreste foarte mult. Doar toamna aceasta a fost in Franta, Germania si Romania. Daniela povesteste ca ii place in Europa ca totul e mult mai organizat si nu te plictisesti niciodata. „Europa este o bijuterie in care nu te plictisesti niciodata” afirma tanara.

Ea mentioneaza ca i-ar placea sa mearga in Bali si Japonia. 

Cum sa asortezi corect culorile intr-o tinuta, ca sa arati original. Afla de la stilista, Alina Caraus: „Acum este in trend sa fii cat mai diferit” - FOTO

Curand Daniela va lansa un site nou in care va presta anumite servicii ce tin de moda, iar pe langa acesta, ea spera sa poata organiza cateva webinare despre stil. „Vreau s-o fac mai mult pentru publicul de aici, cu scop educational.” 

Aceasta detine si un blog pe Instagram, care se bazeaza pe haine, stil si moda si este urmarita de peste 45.000 de persoane.

Aceasta spune ca are grija si de stilul sotului sau si i-ar placea sa invete si barbatii sa combine culorile, sa asorteze texturile si stilul in general.

Tanara sugereaza fetelor sa se bazeze pe sclipici anul acesta, intrucat este la moda. „Am observat ca este foarte mult sclipici anul acesta, si desi marile case de moda opteaza pentru confort, este un confort sclipitor.” 

15 cupluri celebre care au demonstrat ca iubirea adevarata exista! Vezi vedetele care au peste 30 de ani de mariaj cu jumatatile lor - FOTO

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie