16.11.2021
Nu doar produsele alimentare le pastreaza la rece! Ce gasesti in frigiderul lui Emilian Cretu - VIDEO

In cadrul unei transmisiuni live, reporterul PRO TV a verificat ce se afla in frigiderul actorului Emilian Cretu. 

Reporterul Iulia Deliu a ajuns, din nou, in casa lui Emilian Cretu. De data aceasta nu i-a mai facut ordine in haine, dar in frigider, fiind sarbatorita ziua curatarii frigiderului.

Surprinzator sau nu, Emilian avea frigiderul plin de bunatati sanatoase. „Cand sora mea nu este acasa in frigider bate vantul. Ea are grija sa faca piata si sa cumpere produse intotdeauna.” 

A renuntat la parul blond, insa a ramas la fel de focoasa! Dianna Rotaru s-a facut bruneta: „Nimic nu ma poate schimba” - VIDEO

Acesta a aratat ce pastreaza in frigiderul sau. „Pe primele doua rafturi se afla mancarea Ninei, si chiar vitaminele. Avem suc fresh, smantana si ficat. Daca noua ne ramane carne atunci neaparat o pastram la frigider pentru a o duce cainilor de la tara. De asemenea avem si un pateu si scrumbie. Avem aici trufe, iar Nina a dat douazeci de euro pe doua. Apropo, am si niste muraturi bune, care sunt de la Bacioi. ”  

In congelator actorul a gasit carne, creveti si inghetata.

Acesta a mentionat ca mananca foarte des coltunasi si muraturi, de aceea ei se gasesc intotdeauna in frigiderul lui. 

Un model cu forme ametitoare spune ca nu s-ar intalni niciodata cu barbati care au masini ieftine

Actorul nu pastreaza doar produsele alimentare in frigider, dar si cele de infrumusetare. „Aici am patch-urile pentru ochi pe care le folosesc eu si Nina” 

Moldoveanca Leo Ciobu a obtinut locul II la Romania Muscle Fest Pro! Tanara a impresionat juriul - FOTO/VIDEO

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie