02.03.2022
Scarlett Johansson: „Ador sa port rosu”. Ce nu lipseste niciodata din garderoba starului „Avengers”

Scarlett Johansson este una dintre cele mai admirate si iubite actrite de la Hollywood. Revista americana Esquire i-a acordat de doua ori titlul de cea mai sexy femeie din lume. Actrita din „Avengers” a devenit cunoscuta in 2001, cu rolul din „Ghost World”, si nu a mai fost decat un pas pana sa devina un star in adevaratul sens al cuvantului si un fashion icon.

Recent, in cadrul colaborarii cu designerul de bijuterii David Yurmana, pentru cea mai recenta colectie a acestuia, Come Closer, prin care bijutierul a dorit sa evoce fermecatorul New York, mereu inspiratie pentru creatiile sale, Scarlett Johansson a acordat un interviu in care a vorbit despre alegerile ei in moda, noteaza Vogue France.

Scarlett Johansson: Ador sa port rosu

Vedeta americana a povestit despre cea mai frumoasa amintire legata de moda, de pe covorul rosu. „Am avut norocul sa lucrez cu unii dintre cei mai mari designeri in viata. Unul dintre look-urile mele preferate pentru covorul rosu a fost o rochie rosie, creatie Vera Wang, pe care am purtat-o ​​la Globurile de Aur. Era atat de confortabila, sic. Ador sa port rosu”.

Cinci piese vestimentare care nu lipsesc din garderoba lui Scarlett Johansson

Scarlett a facut si o lista cu cele cinci piese pe care o femeie ar trebui sa le aiba intotdeauna in garderoba ei:

O geaca de motociclist, blugi albastri, un palton de casmir, tenisi albi si ruj rosu.

Momentul care iti da fiori! Tina Karol canta imnul Ucrainei in fruntea unei multimi de oameni care protesteaza la Varsovia: „Am decis sa actionez hotarat si sa imi apar tara cu ceea ce imi este mai drag - vocea mea” - VIDEO

Bijuteriile speciale din viata actritei din „Black Widow”

Cate despre bijuterii, Johansson a mizat pe o pereche de cercei cu diamant solitar, un colier de aur, un pandantiv cu semnificatie, un inel roz si cercei in forma de cerc.

Inelul de logodna pe care l-a primit de la sotul ei si peridotul ce i-a fost daruit cand s-a nascut fiica ei, Rose, au pentru ea cea mai mare valoare sentimentala.

Cu toate acestea, starul din „Black Widow” a marturisit ca si-ar mai dori un safir grapefruit.

Cine este fashion icon pentru Scarlett Johansson

Intrebata ce inseamna sa ai stil astazi, Scarlett a declarat: „Sa nu urmezi tendintele. Sa porti haine pe care le iubesti si care ti se potrivesc”. Vedeta a marturisit ca pentru ea un adevarat fashion icon este Jennifer Gray in „Dirty Dancing”.

Doua sfaturi de la Scarlett Johansson 

Frumoasa actrita, mama a doi copii, a dat si un pont vestimentar: „Intotdeauna uscati tricourile pe umerase” 

Cat despre un sfat tinerelor care aspira la o cariera de actrita, Scarlett Johansson a spus foarte sigura pe ea: „Nu anticipati niciodata nimic”.

Ce spune Geta Burlacu despre razboiul din Ucraina si ce ai putea sa faci daca esti stresat din cauza situatei tensionate: „Razboiul este atunci cand lumea intra intr-o psihoza in masa.”

Articole din aceeasi categorie