02.03.2022
Renumita casa de moda Balenciaga - solidara cu Ucraina! Pagina renumitului brand a intreprins actiuni surprinzatoare pentru a-si demonstra suportul - FOTO

Renumita casa de moda franceza a anuntat sprijinul public pentru Ucraina in razboiul impotriva Rusiei si a oferit asistenta financiara refugiatilor.

Astfel, pe pagina oficiala de Instagram a brandului au fost sters toate postarile, iar prezenta a ramas doar cea in care este reprezentat drapelul Ucrainei. 

Momentul care iti da fiori! Tina Karol canta imnul Ucrainei in fruntea unei multimi de oameni care protesteaza la Varsovia: „Am decis sa actionez hotarat si sa imi apar tara cu ceea ce imi este mai drag - vocea mea” - VIDEO

„Suntem pentru pace si am donat fondurile Organizatiei Mondiale a Alimentatiei pentru a sprijini primul ajutor umanitar acordat refugiatilor ucraineni. In zilele urmatoare, vom deschide platformele noastre pentru a raporta si transmite informatii despre situatia din Ucraina. Urmati link-ul in bio pentru a face o donatie chiar acum", au scris administratorii paginii.

Anterior, si casa de moda Armani si-a desfasurat spectacolul de la Saptamna Modei de la Milano intr-o liniste depline, in semn de solidaritate pentru Ucraina. 

De asemenea, celebritati americane precum Sarah Jessica Parker, Jnniger Aniston, Madonna si multi altii au declarat sustinerea Ucrainei si au inceput sa organizeze campanii de sprijin pentru regugiati.

A nascut in prima zi de razboi! Povestea unei familii din Ucraina care a ajuns in Moldova, iar fetita lor, Olivia e cea mai mica refugiata din tara noastra: „In ziua in care toti ucrainenii se gandeau la moarte, in familia noastra a aparut o mica viata” - VIDEO

Sursa FOTO: Google

Articole din aceeasi categorie