04.03.2022
Regina Letizia a Spaniei, sustinere pentru Ucraina prin vestimentatie. Ce a purtat in cea mai recenta aparitie in public - FOTO

Regina Letizia isi arata sustinerea prin moda pentru tara greu incercata, Ucraina. Mama a doi copii, regina s-a imbracat cu o bluza traditionala, pe nume vyshyvanka.

Potrivit ambasadei Ucrainei in Danemarca, vyshyvanka este o tinuta traditionala ucraineana, brodata.

Oficialii ambasadei au mai explicat ca in credinta ucraineana, aceste motive brodate reprezinta talismane impotriva energiilor rele. Si ele se presupune ca te apara si totdodata atrag fericire, destin bun, viata indelungata. ”Sunt niste ornamente cu un simbol foarte puternic”, au mai spus cei de la ambasada. Intocmai ca ia romaneasca, cu acelasi tip de simboluri menite sa creeze o energie benefica purtatorului. Aceste motive populare traditionale sunt extrem de pretuite in tarile est-europene.

Iar regina Letizia aduce in felul acesta un omagiu unei tari greu incercate, mai ales ca ea este tot timpul extrem de atenta la vestimentatie.

LVMH si Chanel vor dona peste 7 milioane de dolari refugiatilor ucraineni

Regina a imbinat traditionalul cu modernul si a accesorizat la vyshyvanka o pereche de pantaloni negri cu croi larg, nelipsitii sai pantofi cu toc, un brau urban si nelipsita sa masca de protectie anti-COVID. Caci regina rar mai poate fi surprinsa fara aceasta masca, de la izbucnirea pandemiei, chiar daca situatia pandemica s-a mai temperat peste tot pe glob.

Regina Letizia a mers astfel imbracata la Mutua Madrid Auditorium, unde a premiat Fundatia de Sprijin Social Mutua Madrilena Foundation.

Farfetch, Burberry, Mytheresa si alte branduri, de asemenea, au suspendat livrarile in Rusia

Prin aceasta declaratie vestimentara, si regina Letizia se alatura regalilor care sprijina Ucraina si condamna razboiul rusesc.

Articole din aceeasi categorie