26.07.2022
Ginerele lui Donald Trump, Jared Kushner, a fost diagnosticat cu cancer tiroidian, in timpul mandatului de la Casa Alba

O noua drama in culisele familiei Trump! In timp ce era consilierul socrului sau, afaceristul evreu casatorit cu Ivanka Trump trecea prin momente teribile.

Jared Kushner s-a luptat in secret cu cancerul tiroidian si a suferit o interventie chirurgicala pentru a i se indeparta o tumoare faringiana in timp ce era consilier la Casa Alba. Teribila drama a iesit la iveala gratie volumului de memorii scris de Kushner, a carui aparitie tocmai a fost anuntata.

11 ani de la moartea lui Amy Winehouse! Fostul sau producator a adus un omagiu emotionant in memoria interpretei

Kushner, acum in varsta de 41 de ani, a tinut boala departe de prima pagina a ziarelor si chiar a incercat sa o tina secreta fata de presedintele de atunci, Trump, scrie el in capitolul 37 din "Breaking History: A White House Memoir", care va ajunge pe rafturi pe data de 23 august.

Sotul Ivankai Trump, care a ajutat la conducerea multora dintre cele mai de succes initiative ale administratiei Trump, a scris ca a aflat ca probabil are cancer inca din octombrie 2019, in timpul negocierilor comerciale cu China, care au dus in cele din urma la un acord "de prima faza" pentru a renunta la tarife.

Jared Kushner ginerele lui Donald Trump a avut cancer sotul Ivankai Trump (7) jpg

"Pe masura ce acest act de mare tensiune al discutiilor comerciale cu chinezii a progresat, a trebuit sa ma confrunt cu o problema personala neasteptata si infricosatoare", dezvaluie Kushner in cartea sa.

"In dimineata in care am calatorit in Texas pentru a participa la inaugurarea unei fabrici Louis Vuitton, medicul Casei Albe, Sean Conley, m-a tras in cabina medicala de pe Air Force One. 'Rezultatele analizelor tale au venit de la Walter Reed', a spus el. 'Se pare ca ai cancer. Trebuie sa programam imediat o operatie'. In dimineata urmatoare, i-am spus lui Ivanka ce stiam. Cu toata increderea pe care am putut sa o invoc, i-am spus sa nu fie ingrijorata. Orice ar fi fost, vom gasi o modalitate de a rezolva problema", povesteste el.

A facut-o si pe asta! Johy Davis si-a invins frica si a zburat cu parapanta. Vezi imaginile incredibile pe care le-a publicat interpretul: „O experienta foarte deosebita” - FOTO/VIDEO

"Doctorul a ajuns la concluzia ca am nevoie de o interventie chirurgicala pentru a indeparta o excrescenta neobisnuita in tiroida mea si am programat operatia pentru vinerea dinaintea Zilei Recunostintei. In acest fel, as fi lipsit cat mai putin timp de la birou. Absenta mea ar putea chiar sa treaca neobservata. Asa am vrut sa fie.

Si, intr-adevar, nimeni de la Casa Alba nu a stiut de calvarul prin care trecea ginerele presedintelui.

Articole din aceeasi categorie