16.07.2022
Frumusetea se mosteneste! Fiica Monicai Bellucci, aparitie naucitoare pe podiumul de moda

Frumusetea se mosteneste! Deva, fiica cea mare a Monicai Belluci, s-a transformat intr-o tanara superba si ii calca pe urme celebrei sale mame. 

Monica Bellucci a fost votata ani la rand “cea mai frumoasa femeie din lume” si desi se apropie de 58 de ani, actrita inca impresioneaza cu frumusetea ei angelica.

Aceeasi frumusete naucitoare o are si Deva Cassel, fiica Monicai din casnicia cu actorul Vincent Cassel. Cei doi au divortat in 2013, dupa 18 ani de relatie, si au doua fete impreuna: Deva si Leonie. 

Valeria Capra - premiata la Gala „Omului Anului 2021”! Prezentatoarea PRO TV a sustinut un discurs emotionant, dar si a stralucit pe covorul rosu: „Nu este doar trofeul meu...”

Deva Cassel cocheteaza cu modellingul inca de la 15 ani, cand a inceput sa pozeze pentru mai multe branduri celebre, printre care si Dolce&Gabbana. 

Bruneta cu chip angelic a aparut si pe coperta Vogue alaturi de mama ei. Deva arata exact ca Monica Bellucci in tinerete. 

Recent, tanara a facut furori la prezentarea de moda Dolce&Gabbana, organizata la Siracusa, Italia.

Deva a pasit gratioasa si increzatoare pe catwalk, intr-o rochie transparenta pe sub care a purtat un sutien negru si o pereche de pantaloni scurti. 

Tanara a postat cateva imagini si pe contul de Instagram. “Asa mama, asa fiica”, “Ce frumusete!”, “Esti un inger!”, “Esti fix ca mama ta!”, “Ii calci mamei tale pe urme!”, “Ce frumusete!”, “Sublima”, sunt cateva dintre comentariile postate de fani.  

Articole din aceeasi categorie