17.09.2024
Rafinamentul și eleganța o definesc! Valeria Capra a dezvăluit de unde vine pasiunea ei pentru stilul clasic: „Pentru mine acesta este confortul” - VIDEO

Valeria Capra, prezentatoarea știrilor Pro TV de la ora 20:00, este recunoscută nu doar pentru profesionalismul său, ci și pentru stilul său vestimentar distinctiv. Valeria este o admiratoare înfocată a stilului clasic, iar aceast fapt a fost evident și în cadrul filmărilor pentru campania „25 de minuni ale Moldovei”, unde a fost surprinsă purtând aceleași ținute care o definesc totalmente.

În cadrul emisiunii „O Seară Perfectă”, Valeria a explicat de ce preferă să evite hainele casual, optând în schimb pentru un stil mai rafinat. „Pentru mine acesta este confortul”, a spus ea.

Valeria Capra, detalii din culisele campaniei „25 de minuni ale Moldovei”: „Noi nu avem mare și nici munte, dar în schimb avem...” - VIDEO

De asemenea, aceasta a subliniat faptul că stilul clasic este mai mult decât o alegere vestimentară: „Este un stil pe care l-am preluat de la mama mea, ea m-a făcut să mă îndrăgostesc de stilul ăsta clasic. Părinții mei au fost mereu îmbrăcați clasic. Tatăl meu era mereu îmbrăcat în cămașă și costum, el blugi nu purta niciodată și mama la fel era îmbrăcată în rochii și fuste”.

„Am împrumutat stilul de la ei, dar îmi place și mă identific astfel”,  a concluzionat Valeria, subliniind cum tradițiile familiale și preferințele personale s-au combinat frumos pe parcursul anilor.

„Mamma Mia” - locul 1 de 9 săptămâni în top cele mai ascultate piese de la radio! Cum au sărbătorit Misha Miller și Andro această realizare - FOTO

Valeria Capra a absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității de Stat din Moldova. Ea a intrat în familia Pro TV inițial în calitate de reporter la emisiunea „O Seară Perfectă”, iar din septembrie 2020 îți aduce zilnic știrile orei 20:00.

SURSA FOTO: ARHIVA PRO TV CHIȘINĂU

Articole din aceeasi categorie