16.09.2024
„Mamma Mia” - locul 1 de 9 săptămâni în top cele mai ascultate piese de la radio! Cum au sărbătorit Misha Miller și Andro această realizare - FOTO

Pentru prima oară în Republica Moldova și România, un sound viral pe social media a unit artiști din colțuri diferite ale lumii. Piesa „Mamma Mia” a fost lansată oficial de Misha Miller, alături de The Limba, Andro și Dyce acum trei luni, iar în prezent a strâns aproape 10 milioane de vizualizări pe Youtube.

Pe pagina sa de Instagram, Miller a publicat câteva imagini alături de Andro. Cei doi țineau în mâini un tort imens cu logo-ul piesei. În descriere postării moldoveanca a anunțat: „MAMMA MIA este numărul 1 timp de 9 săptămâni. Suntem foarte recunoscători”.

Totodată, pe tort era notat: „Mamma mia - cea mai ascultată piesă de la radio”.

Fanii și prietenii interpretei au venit cu mesaje de felicitare în secțiunea de comentarii a postării: „Felicitări, baby!”, „Dar când nu a fost #1?”, „Mândri de tine”, „Multe felicitări, Misha”.

Trendul melodiei a pornit la începutul anului 2024, când artistul kazah The Limba a lansat prima versiune a piesei „Mamma Mia”. Dyce a continuat fenomenul internațional, scriind versuri în limba spaniolă. Sound-ul a fost ulterior preluat de Misha Miller, care l-a adaptat cu versuri în limba română. De asemenea, melodia s-a clasat pe locul #1 Shazam România și Media Forest, având peste 100.000 de utilizări de sunet pe TikTok.

Misha Miller este cunoscută pentru piese ca „Mahala”, „Un minut”, „Brațele”, „Rakata”, în colaborare cu Sickotoy . De asemenea, ea a făcut echipă cu Jean Gavril  în cadrul campaniei Roton 3.0 pentru un cover al cunoscutei melodii „Cerul”, care a fost lansată de trupa Proconsul.

SURSĂ FOTO: Instagram/ m1shamiller, andro.dragon

Articole din aceeasi categorie