24.05.2022
Primul accident vestimentar la Festivalul de la Cannes. Cine e vedeta care a suferit un moment jenant pe covorul rosu

La Festivalul de Film de la Cannes multe vedete sunt in stare de orice ca sa atraga atentia asupra lor. Din aceasta categorie face parte si Lady Victoria Hervey, o doamna extrem de dornica de publicitate.

Lady Victoria Hervey are 45 de ani si se trage dintr-o familie de aristocrati: este fiica celui de-al saselea marchiz de Bristol. Stramosii ei probabil ar fi socati sa ii vada aparitiile de pe covorul rosu. Disperata dupa atentie, Lady Victoria alege intotdeauna tinute la limita decentei. Asa a facut si de data aceasta si a suferit un accident vestimentar chiar pe covorul rosu. Rochia mult prea decoltata i-a jucat feste in fata paparazzilor.

Pentru ca isi dorea sa fie sanatoasa a reusit sa slabeasca 16 kilograme in doar 4 luni! Interpreta Iulia Hajim dezvaluie secretele unei diete echilibrate: „Eu cred ca 75% din boli vin din farfurie” - VIDEO

Din fericire, rochia lui Naomi Campbell a stat exact asa cum a aranjat-o, in ciuda decupajelor indraznete.

Super Woman! Cristina Scarlevschi, cea mai hot graviduta de la noi a filmat primul videoclip pole-dance alaturi de echipa sa. Vezi cum i-a reusit aceasta performanta, dar si care este rezultatul final - VIDEO

La 51 de ani, Naomi Campbell a eclipsat vedete care au jumatate din varsta ei. Modelul are aceeasi silueta spectaculoasa ca acum 30 de ani si impresioneaza cu atitudinea sa sexy.

Naomi Campbell a fost principala atractie a serii la premiera filmului Permision to Leave, de la Festivalul de la Cannes. Vedeta a purtat o rochie neagra, fara sutien, extrem de decupata. Tinuta Valentino Haute Couture a transformat-o in cea mai fotografiata vedeta a evenimentului.

Remarcata s-a facut si Sara Sampaio, intr-o superba rochie rosie. Modelul in varsta de 31 de ani a pozat spectaculos in fata a sute de fotografi.

Emily Ratajkowski a atras toate privirile la premiera filmului Crimes of the Future, intr-o rochie neagra transparenta. 

Articole din aceeasi categorie