13.02.2020
Primavara 2020: Ce articole vestimentare trebuie sa contina garderoba ta?
Se apropie primavara si vrei sa-ti improspatezi lookul cu niste tinute noi, dar nu stii ce sa alegi de data asta? Tendintele modei sunt diferite de la un designer vestimentar la altul. E destul sa ai cateva articole vestimentare de baza, care vor reusi sa puna accentele necesare asupra siluetei si a gustului tau.
Cel mai mare magazin online din Moldova - Rozetka iti vine in ajutor cu un ghid in vestimentatia necesara oricarei femei in primavara anului curent. Hainele le poti comanda online si vor fi livrate direct pana la scara timp de 3-7 zile lucratoare.
Trenduri de baza
Asadar, pentru primavara 2020, acorda atentie tuturor nuantelor de: rosu, bordo, corai, oranj, piersic, violet, albastru, caramel sau bej. Orienteaza-te spre stilul anilor 90 si alege printuri ca: zebra, leopard, tigru, graffiti sau carouri. In acest sezon, de asemenea, vor fi in voga hainele cu decor sau aplicatii, asa ca iti recomandam sa incerci insertii de fatin, volane voluminoase, perle, notite, croieli complicate si paiete.
In acelasi timp, nu uita sa alegi cel putin o haina care reprezinta „ultimul racnet” al modei, astfel incat anume tu sa dai tonul fiecarei zile de primavara. Te poti orienta spre modele ca: fuste si pantaloni cu talie paper bag sau modele de tip evazat, sacouri oversize, scurte de jeans voluminoase, trenciuri sau chiar rochii din fatin.
Ce sa cumperi - cateva idei
Paltonul – daca vrei sa faci o investitie buna, atunci fii atenta cand alegi acest articol vestimentar. Cumpara-ti un model de tip kimono, halat sau cocon. Acestea sunt mereu universale, elegante, frumoase si pot fi combinate cu orice tip de tinuta.
Trenciurile colorate – da, clasicul bej este de neinlocuit, dar atunci cand jumatate de oras a ales aceasta nuanta, de ce sa nu fii deosebita si sa imbraci un trenci de un albastru-electric ori roz-pudrat?
Pantalonii rosii – clasici, casual, drepti sau evazati, acestia reprezinta un must-have pentru primavara care vine. Pot fi combinati usor cu o helanca, o camasa sau cu un pulover violet ori chiar alb.
Pentru oficiu, poti continua sa alegi costumele. Uite la modelele de culori „gustoase si mustoase” ori daca vrei ceva mai modest – opteaza pentru carouri.
 Daca insa vrei ceva deosebit, ai putea sa incerci modele de tip pijama – ele pot fi purtate si cu pantofi stiletto si cu adidasi, asa ca nu vei da gres cu niciuna dintre ele.
Salopetele, de asemenea, au ramas in voga si pentru acest sezon. Alege-le pe cele cu nasturi si din stofe neobisnuite.
Puloverele cu decolteul in forma de V raman si ele actuale. Acorda atentie modelelor de tip oversize, mai ales la cele impletite. Noutatea in aceasta primavara privind puloverele o reprezinta aplicatiile brodate sau pomponurile.
Fustele in primavara 2020 sunt de-a dreptul nemaipomenite. Cele mai actuale sunt modele neobisnuite si asimetrice, fustele cu butoni sau nasturi in partea din fata, fustele de tip „parte peste parte” si desigur cele cu taieturi. Nu uita nici de indragitele fuste-creion, care pun in valoare silueta.
Rochiile din acest sezon trebuie sa arate in felul urmator: asimetrice, de tip camasa, cu nasturi in fata pe toata lungimea, de tip halat sau rochii in stil sport.
 Asadar, alegerea este mare. Tot ce trebuie sa faci este sa-ti cunosti bine marimile, sa stii ce culori ti se potrivesc, precum si ce modele te avantajeaza si iti scot in evidenta atuurile siluetei. Shopping placut pe Rozetka.md!
*Acest articol este un produs comercial.
Articole din aceeasi categorie