04.04.2023
Magnat - o noua premiera muzicala! „Sa nu va aud ca n-aveti bani de clipuri, am filmat cu Max o zi. Cu telefonul!” - VIDEO

Maxim Sacultan cunoscut sub numele scenic Magnat, de curand a lansat un album cu melodii.  

Obisnuieste sa compuna versuri despre realitatea din Republica Moldova si de aceasta data nu a fost o exceptie. Acesta a scris piesa intitulata „Spune-ti voi”, versurile careia iti fac pielea de gaina, refrenul piesei suna astfel: „Spune-ti voi, cat o ramas pana noi plecam inapoi? Ce-as mai da timpul inapoi ”

Piesa aceasta este scrisa pentru cei care pleaca peste hotare, astfel unele din versuri suna cam asa: „E greu acasa, dar si in alta parte nu-i frumos. Poate strangi acolo niste bani mai multi, dar ce folos. Cand cei dragi oricum acasa si imbatranesc la fata. As vrea sa fiu pe langa ai mei, cat mai sunt inca in viata./ Strainatatea e un chin, comparat cu un razboi. De-am veni toti inapoi si familia ar fi pe primul loc, problemele pe doi. Viata de moldovan e un show de cir baietu.”

Magnat a postat pe pagina sa o parte din piesa cu mesajul: „A doua piesa de pe album! Multi ati auzit-o dar nu intreaga! Auditie placuta!”

Tany Vander, fara make-up! Vezi cum arata bloggerita - FOTO

Dar si rapperul Feoctist a venit cu un mesaj pe pagina lui: „Sa nu va aud ca n-aveti bani de clipuri, am filmat cu Max o zi, cat ne-am plimbat prin Belgia. Cu telefonul!!!”

Rapperul este foarte apreciat de catre internauti, asfel ei au venit cu mai multe mesaje in sectiunea comentarii:„O piesa care multi dintre noi o inteleg mult prea bine” ,„Bravo, niste versuri care te rascolesc mai ale pentru cei care suntem plecati” ,„ Foarte frumos, o piesa cu adevarat trista si cit sens in cuvinte”, „Cantecele voastre lovesc altfel”.

Magnat si Feoctist sunt doi interpreti din Republica Moldova care au inceput sa colaboreze acum 3 ani.

WOW! Cum ar arata Sandra Bullock, Cindy Crawford, Brooke Shields, dar si alte vedete de talie mondiala daca nu ar fi apelat la interventiile estetice - FOTO

Articole din aceeasi categorie