09.05.2022
Pe langa stresul examenelor, o adevarata incercare pentru tineri urmeaza a fi alegerea tinutei pentru balul de absolvire! Afla de la fashionista Xenia Bugneac care sunt tendintele in materie de tinute si ce combinatii ar trebui evitate categoric - VIDEO

In cateva saptamani elevii incheie anul scolar, iar pentru absolventi umeaza nu doar stresul examenelor, ci si bucuria balurilor de absolvire. Despre cum ar trebui sa isi aleaga o tinuta un tanar pentru un astfel de eveniment a povestit fashionista Xenia Bugneac in cadrul emisiunii O Seara Perfecta.

Atat absolventii claselor gimnaziale, cat si cei ale claselor liceale pe langa stersul examenelor, mai trec si prin stresul alegerii unei tinute potrivite.

Xenia Bugneac afirma ca pentru ultimul sunet, adolescentii trebuie sa poarte tinute decente care sa arate respect pentru dascalii care i-au format de-a lungul timpului. 

La un asemenea eveniment ea sustine ca nu se accepta decolteurile foarte adanci si fustele foarte scurte: „Fetele nu trebuie sa opteze pentru decolteuri foarte adanci, atat in fata, cat si in spate. La fel, chiar daca anul acesta tendintele spun ca se poarta fustele mini, la un asemenea eveniment e bine sa le evitam. De asemenea niciodata, indiferent de eveniment, daca evenimentul este de seara nu se poarta ceasul la mana.”, atentioneaza Xenia.

De la Ninja Warrior, pe scena Romanii au talent! Moldoveanul Andrei Ciobanu si band-ul sau au ridicat publicul in picioare: “Voi sunati tipla! - VIDEO

Aceasta a avertizat tinerele si de importanta gentii si a pantofilor: „Mare atentie la genti, mergem pe o varianta a gentilor mici. Si chiar daca si platformele sunt in voga in acest an, este bine sa le evitam pentru un asemenea eveniment.”

Ea a sugerat fetelor in aceasta zi sa opteze pentru rochii de stil slip dress, o rochie pe bretele, foarte subtila. 

Intalnire de gradul 3 in Ucraina! Jill Biden a riscat s-o vada pe sotia lui Volodimir Zelenski

Un alt tip de rochii potrivite pentru acest eveniment sunt cele romantice. Acestea au la baza printul cu flori si se potrivesc fetelor elegante.

Specialista afirma ca si rochiile cu linii clare sunt bine-venite la acest eveniment, doar ca acestea se caracterizeaza prin minimalism, iar minimalismul cere o doza de atitudine vizibila.

In materie de coafuri si machiaj, Xenia asigura ca naturaletea este inca in voga. Ea afirma ca succesul unei tinute conteaza foarte mult de aranjarea pe care o ai.

Sursa FOTO: Google

Articole din aceeasi categorie