08.05.2022
De la Ninja Warrior, pe scena Romanii au talent! Moldoveanul Andrei Ciobanu si band-ul sau au ridicat publicul in picioare: “Voi sunati tipla! - VIDEO

Trupa este formata din 8 membri, majoritatea din zona Moldovei, 3 fiind din Republica Moldova. Trupa a fost creata de catre Andrei Ciobanu, solistul trupei.

Canta de mic, influentat de mama sa, pentru ca aceasta canta in corul bisericii. Mama sa a fost rapusa de o boala incurabila. Regreta ca nu i-a oferit mai multe atunci cand a ajuns pe picioarele lui.

Parintii au fost oameni simpli, modesti, dar cu toate astea l-au calauzit pe Andrei si l-au ajutat financiar peste posibilitatile lor. Tatal sau este pensionar, fost actor, colaborator cu Doru Octavian Dumitru.

A inceput studiul la 16 ani, a urmat cursurile de la Scoala Populara de Arte, apoi la Palatul Copiilor. A urmat Conservatorul la Iasi si acum este profesor de canto - muzica usoara. In acest moment este si profesor de muzica la Liceul de Arta.

“De unde ai scos vocea asta?”. Nimeni nu se astepta sa cante asa cum a facut-o! Elisei Patrascanu, interpretare inedita a celebrei piese “Time to Say Goodbye” la Romanii au Talent - VIDEO

Ii place meseria de profesor, mai ales ca ii ofera si mult timp liber sa onoreze si activitatile trupei. Este o fire sportiva si a participat la Ninja Warrior, unde a ajuns pana in finala. Joaca fotbal in fiecare saptamana, joaca tenis si face de 13 ani sala.

In trupa exista si un cuplu din Republica Moldova, solista Jana impreuna cu saxofonistul Dan. La Romanii au talent spera sa aduca energia trupei, dar sa se evidentieze si prin calitatile muzicale.

Articole din aceeasi categorie