26.02.2022
Pamela Anderson, o vegana adevarata. Nu consuma produse animale si lanseaza o colectie de genti vegane! Ce material inedit este folosit

Pamela Anderson lanseaza o noua linie de genti vegane. Actrita a revenit in atentia publicului odata cu serialul ”Pam si Tommy”, ce s-a inspirat din mariajul sau cu Tommy Lee.

O cunoscuta aparatoare a drepturilor animalelor, Pamela trece la urmatorul nivel. Cum este o aroganta sa fii vegan si sa porti produse din piele animala, diva a venit cu o solutie si pentru aceasta dilema. Ea a creat un parteneriat cu Ashoka pentru a lansa o linie de genti vegane. Cunoscutul brand francez este cunoscut pentru produsele sale care nu folosesc cruzime asupra animalelor, iar materialul folosit este unul inedit, piele din mere.

Ashoka a anuntat pe Instagram: „Geanta de shopping Pamela este disponibila. Avem ultimul model de poseta facuta din piele de mere, in colaborare cu celebra Pamela Anderson. Este foarte mare, cu buzunar exterior si altele interioare, dar si cu portofel incorporat, detasabil. Poate fi gasita pe negru, terracotta, nud si rosu.”

Afla care sunt cei mai populari adidasi ai anului 2022 - FOTO

Pentru a sarbatori lansarea, brandul s-a asociat cu PETA, asociatia pentru drepturile animalelor, si vor oferi o geanta cadou, iar culoarea va fi aleasa de castigator.

Este a doua colectie realizata de Pamela cu Ashoka, un brand care a numit-o o femeie implicata pe toate fronturile.

Cum sa porti blugii in aceasta primavara! Inspira-te de la vedetele si bloggeritele internationale - FOTO

O parte din genti va fi donata la Fundatia Pamela Anderson, o organizatie care lupta pentru drepturile omului, ale animalelor si ale mediului.

Articole din aceeasi categorie