23.02.2022
Afla care sunt cei mai populari adidasi ai anului 2022 - FOTO

Daca vorbim despre principalul concurent al blugilor din categoria „cel mai popular articol din garderoba”, atunci vorbim despre adidasi. Practic nu exista o persoana pe Pamant care sa fie complet indiferenta fata de acest tip de incaltaminte, iar odata cu aparitia primaverii, cautarea unei perechi perfecte devine una dintre principalele sarcini. In acest articol iti prezentam cele mai relevante modele pe care le poti cumpara chiar acum. Nu pierde timpul, caci martie este chiar dupa colt. 

Alb clasic

Practic nu exista in lume o incaltaminte mai versatila decat adidasii albi clasici, care sunt potriviti atat pentru birou, cat si pentru o petrecere. In plus, acestia nu se vor demoda niciodata, ceea ce inseamna ca sunt o investitie excelenta. 

Textura

Ei bine, daca vorbim despre tendinte, atunci ies in prim-plan adidasii cu accent pe textura. „Adidasii impletiti” de la Valentino si Chloe Nama, care sunt ecologici, sunt in prezent preferatii tuturor. 

Megan Fox si Machine Gun Kelly au facut senzatie cu tinutele lor la NBA All Star Game

Adidasi cu platforma

In ultimele doua sezoane, designerii si-au adus la culme noi colectiile vestimentare si, desigur ca, platformele nu au ocolit si adidasii. Este o optiune grozava pentru fashionistele care vor sa isi adauge cativa centimentri la inaltimea lor. 

Retro

Adidasii „Loewe Flow” in spiritul anilor 1970 sau asa-zisii „dad sneakers” vin din anii 1990 - moda din epocile trecute inspira in continuare designerii moderni si ei lanseaza cu regularitate piese retro. Ei bine, trebuie doar sa iti alegi epoca preferata si articolul ideal pentru tine. 

Cum sa porti blugii in aceasta primavara! Inspira-te de la vedetele si bloggeritele internationale - FOTO

Articole din aceeasi categorie