02.03.2022
Nike a suspendat vanzarile produselor sale in Rusia! Vezi cum au reactionat internautii rusi

Daca la inceputul razboiului din Ucraina, toate sanctiunile impuse Rusiei de catre Occident au vizat intr-o masura mai mare marile corporatii, bancile si cei mai renumiti politicieni si antreprenori, acum rusii obisnuiti vor incepe sa se confrunte cu restrictii in viata lor cotidiana si vor avea de suferit considerabil.

Astfel, pe 1 martie, Nike a anuntat ca nu isi va mai vinde produsele in Rusia. Utilizatorii rusi au observat deja ca este imposibil sa cumpere ceva pe site-ul oficial. 

Smiley - afectat de razboiul din Ucraina. Artistul spune ca nimeni nu-si doreste sa treaca prin asemenea momente: „Acesta e un razboi pe care nimeni nu vrea sa-l duca...”

Dupa Apple, producatorul de imbracaminte si incaltaminte sport Nike a anuntat suspendarea oricarei legaturi cu Rusia. Din anuntul oficial de pe site rezulta ca orice articol este indisponibil.  "Achizitiile de pe site-ul nike.com si aplicatia Nike sunt temporar indisponibile in aceasta regiune", se arata in mesaj.

Directorii marelui brand si-au explicat deja decizia, contextul razboiului ruso-ucrainean. Acestia au subliniat ca, in acest moment, nu pot garanta livrarea de bunuri catre cumparatorii din Rusia.

A nascut in prima zi de razboi! Povestea unei familii din Ucraina care a ajuns in Moldova, iar fetita lor, Olivia e cea mai mica refugiata din tara noastra: „In ziua in care toti ucrainenii se gandeau la moarte, in familia noastra a aparut o mica viata” - VIDEO

Internautii si cetateii rusi au fost dezamagiti de sanciunile impuse de marile companii. Acestia au afirmat ca isi doresc ca viata lor sa revina la normal.

Sursa FOTO: Google 

Articole din aceeasi categorie