08.04.2021
Nevoita sa-si castige existenta, a lucrat ca insotitoare de bord, insa a facut tot posibilul ca fiicele sale sa nu duca lipsa de nimic. Cine este, cum arata si cum se imbraca mama ducesei Kate Middleton - GALERIE FOTO

Cu totii cunoastem foarte bine familia printului William, dar rudele lui Kate Middleton raman in cea mai mare parte in umbra. Vezi cum arata si cum se imbraca cea mai apropiata persoana a ducesei - mama ei, Carole Middleton.

La nunta fiului sau, o femeie a realizat ca mireasa este propria fiica, care „murise” cu 20 de ani in urma

Carole Middleton s-a nascut intr-o familie obisnuita. Dupa ce a parasit scoala, a fost nevoita sa-si castige existenta, asa ca a obtinut un loc de munca ca insotitoare de bord la British Airways, unde si-a intalnit viitorul sot.

Michael Middleton lucra ca controlor de trafic aerian si, desi nu putea fi numit un om bogat, avea bani. La inceput, cuplul a trait modest, a economisit in toate, adunand bani pentru viitorul copiilor lor. Dupa ceva timp, Carole a venit cu ideea unei afaceri de familie care vinde decoratiuni pentru petrecerile copiilor, ceea ce le-a permis sa acumuleze suficienti bani pentru a-si trimite copiii la scoala privata. Carol a acordat intotdeauna o mare atentie educatiei copiilor ei, care, dupa cum a aratat timpul, a fost decizia corecta.

La sfarsitul anilor 1980, bunica lui Michael a murit si i-a lasat mai multe fonduri fiduciare, facand din familia Middleton milionari. S-au mutat dintr-o casa mica in vechea mosie Bucklebury din Berkshire si au investit majoritatea banilor in educatia copiilor lor. A avut parte de o educatie decenta care i-a permis lui Kate sa se intalneasca cu viitorul sot al printului William (cuplul s-a intalnit la Universitatea St Andrews) si, prin urmare, putem concluziona: Carole a facut tot posibilul pentru copiii ei. Fiica ei cea mare a devenit ducesa, iar cea mai mica s-a casatorit cu un milionar.

Ambele fiice au mostenit aspectul lui Carole. Parul brun, ochii caprui, nasul ingrijit, buzele subtiri, dar expresive si un zambet larg si radiant.

Surorile au preluat nu numai trasaturile externe ale mamei lor, ci si simtul stilului ei. Carole Middleton este foarte eleganta si modesta.

Stiluri clasice, accent pe talie, culori calme si fara detalii inutile - aceasta este baza garderobei mamei lui Kate.

La fel ca si Kate, Carole iubeste imprimeurile florale. Un loc special in garderoba ei este ocupat de rochiile lejere de vara. Maneci voluminoase, gulere neobisnuite, nasturi mari si decolteu in forma de V pot fi, de asemenea, adesea vazute in imaginile mamei ducesei.

Kate si Carole apar si in tinute cu imprimeuri geometrice.

Si chiar si forma ochelarilor este aleasa de cele doua la fel.

Ambele sustin frumusetea naturala, preferand stilul laconic si machiajul in nuante naturale. Se remarca influenta mamei lui Kate - Carole este cu siguranta un exemplu pentru fiica ei.

VIDEO din arhiva familiei Aldea-Teodorovici! „Doina: ”Ioane, hai sa mai facem inca unul” Ion: ”De-acum ne trebuie una!”. Mesajul emotionant publicat de fiul indurerat

Articole din aceeasi categorie