08.04.2021
VIDEO din arhiva familiei Aldea-Teodorovici! „Doina: ”Ioane, hai sa mai facem inca unul” Ion: ”De-acum ne trebuie una!”. Mesajul emotionant publicat de fiul indurerat

Ieri, de Buna Vestire, Ion Aldea-Teodorovici ar fi implinit 67 de ani. Cu aceasta ocazie, fiul artistulului, Cristofor, a scris un mesaj emotionant pe pagina sa de Facebook, publicand si cateva filmulete de arhiva din familie, de cand el era bebelus.

„Ii multumesc pentru daruirea spirituala si muzicala in cei 38 de ani, noi fiind binecuvantati cu enorma lui putere de munca, nu ne ramane decat sa ne zbatem intru efortul de a aduce pe scenele lumii sutele de melodii si partituri muzicale, care inca nu au vazut lumina zilei..

La multi ani de vesnicie dragule!

Doina: ”Ioane, hai sa mai facem inca unul”

Ion: ”De-acum ne trebuie una!”

Ti-ai dorit si o fetita, care uite ca am adus-o noi pe lume .. Doinita!

Continuitatea familiei Aldea-Teodorovici”

„Ei au ars in cantecul lor” 28 de ani de la tragicul accident in care si-au pierdut viata Ion si Doina Adea-Teodorovici

In video apare Doina care il tine in brate pe fiul sau si ii spune sotului ca si-ar mai dori un copil.

Cristofor Aldea-Teodorovici a fost unicul fiul a lui Ion si Doina Aldea-Teodorovici. El a fost crescut de bunici, calcandu-le pe urme si mostenind talentul parintilor sai.

Doina si Ion Aldea-Teodorovici au fost doi mari artisti, care au sfarsit tragic impreuna, in urma unui accident rutier, in noaptea din 29 spre 30 octombrie, 1992. La momentul cumplitei intamplari, Doina era insarcinata cu al doilea copil, cei doi fiind in asteptarea unei fetite.

Regretata Doina Aldea-Teodorovici ar fi implinit 62 de ani. Cristofor Aldea-Teodorovici: „De ziua ei mereu aveam o traditie...”

Sursa foto: Facebook

Articole din aceeasi categorie