16.02.2021
Natalia Gordienko - colaborare foc cu Valentin Yudashkin. „Incepe basmul”. Filip Kirkorov nu s-a sfiit sa o ajute

Interpreta Natalia Gordienko a publicat o fotografie din atelierul celebrului designer de moda rus, Valentin Yudashkin. Ca de obicei, alaturi de ea a fost Filip Kirkorov, care a avut grija sa o ajute cu sfaturi.

Stabilita de ceva timp la Moscova, Natalia Gordienko lucreaza cu artisti celebri de acolo. Mai nou, moldoveanca a imbracat cateva tinute create de celebrul designer vestimentar - Valentin Yudashkin. In fotografia publicata pe retelele de socializare, Natalia poarta o rochie cu imprimeuri stralucitoare, care ii pune in valoare talia de viespe. 

Glumesc si se distreaza ca cei mai buni prieteni. Natalia Gordienko - in compania starurilor rusesti, Filip Kirkorov, Igor Krutoy

Alaturi de interpreta se afla si Filip Kirkorov, care, la fel, are o tinuta deosebita. Imbracat intr-un pulover roz, cu pantaloni de un albastru aprins si adidasii roz pe care ii are in picioare, il fac pe artist sa atraga toate privirile. Spre deosebire de primii doi, Valentin Yudashkin a optat sa poarte la aceasta intalnire ceva lejer, care sa-i ofere un confort garantat si o prezenta rafinata, fara elemente deosebite.

In descriere, Natalia a mentionat ca este o onoare si o repsonsabilitate sa poarte tinutele acestui designer, insa ii este de ajutor colegul si prietenul ei, Filip Kirkorov, alalturi de care a aparut in nenumarate randuri, in ultima perioada:

Сказка начинается...
Встреча с Легендой Валентином Юдашкиным в преддверии супер красивого проекта.
Столько красоты примерила, что теперь сложно выбрать! Девочки, такие девочки... Хорошо, что рядом наставник и #фэшнмотиватор Филипп Киркоров - всегда поможет экспертным мнением! Я вам скажу, дефилировать в творениях by Valentin Yudashkin - особый трепет и ответственность

Scandal rusinos in showbizul rusesc: „Pur si simplu nu este demna”. Duma de Stat a raspuns dur la dorinta lui Buzova de a interpreta imnul Rusiei la Parada Victoriei

Internautii au ramas incantati de aparitia Nataliei si au tinut sa ii transmita acest lucru in numeroasele comentarii pe care le-a acumulat sunb postare: „Natasha, corpul ca al unei statuete de portelan! Succes draga !!!”, „Tinuta lui Kirkorov, ca intotdeauna va umbri orice fata.”, „Sunt mandra si ma bucur pentru tine, Nataly”, sunt unele dintre mesajele lasate de admiratorii artistei.

Valentin Yudashkin este un creator de moda din Rusia. Acesta este considerat primul designer post-sovietic care aduce un aspect rus contemporan in lumea modei internationale, uimind criticii cu teatralitate somptuoasa, precum si cu stiluri diverse. Proiectele sale au fost expuse in muzee precum Musee de la mode et du textile din Paris, California Museum of Fashion din Los Angeles, Metropolitan Museum din New York si State Historical Museum din Moscova.

Nu l-ai vazut niciodata cu un asemenea look! Kirkorov din nou sparge stereotipurile. Ce a comentat Natalia Gordienko

Sursa foto: Facebook

Articole din aceeasi categorie