13.02.2021
Glumesc si se distreaza ca cei mai buni prieteni. Natalia Gordienko - in compania starurilor rusesti, Filip Kirkorov, Igor Krutoy

Natalia Gordienko tot mai des apare alaturi de starurile din Rusia. Cum ne-am obisnuit s-o vedem in compania lui Filip Kirkorov, de data aceasta, artista se distreaza ca cei mai buni prieteni si cu Igor Krutoy.

O iarna magica ca in povesti. Multumesc pentru aceata intalnire minunata. @igorkrutoy65 , @fkirkorov, @iliaskokotos, @allakrutaya, @dimitriskontopoulos . Multumesc pentru sfaturi si indrumari. pentru mine este o onoare sa le primesc de la voi!", a scris Natalia in descrierea postarii.

La randul sau, Filip Kirkorov a mentionat ca se pregateste un proiect genial.

 

Anterior, Kirkorov a anuntat ca o va sustine pe Natalia la Eurovision si pregateste o premiera dulce pentru acest concurs: "E oficial. Noi mergem sa cucerim Eurovision 2021 impreuna cu Natalia. Echipa noastra formata din Dimitris Kontopoulus, Ilia Skokotos, Foka Sevagelinos pregatesc o premiera dulce. O piesa noua va aparea in curand. Sunt sigur ca o sa va uimim", a scris regele pop pe internet. 

Totodata, moldoveanca s-a filmat intr-un videoclip pentru proiectul de iarna al revistei Cosmopolitan de la rusi, unde a aparut ca muza lui Kirkorov, acesta pictand-o in timp ce canta piesa lui - „Романы”.

Articole din aceeasi categorie