02.03.2023
Raiul pe pamant! Cristian Cebotari i-a organizat o vacanta din vis sotiei sale. Vezi unde isi va petrece Katy Black in acest an ziua de nastere: „Inca nu imi vine sa cred ca sunt aici” - FOTO/VIDEO

Cu doar o zi inainte de aniversarea zilei sale de nastere, Katy Black a ajuns pe insula care este numita adesea „raiul pe pamant”. Este vorba despre insulele Maldive.

Din primele ore ale diminetii, Katy si Cristian, au reusit deja sa publice pe paginile lor de Instagram imagini care iti taie respiratia datorita frumusetii peisajelor imortalizate.

„Din camera noastra iesire direct la ocean. Extraordinar de frumos, dar cat e de placut afara... Apa aici este intr-atat de calda. Daca eu as scalda baietii si le-as pregati cada cu apa, apa ar fi cam de asa temperatura.”, a povestit Katy cu entuziasm.

Daca ar fi barbat pentru o zi, ar opri razboaiele! Afla intr-un interviu de suflet, ce inseamna pentru actrita Rusanda Radvan sa fii femeie, dar si cum reuseste aceasta sa imbine cariera si viata personala

De asemenea, bloggerita a adaugat in descrierea unui clip in care filmeaza privelistile rupte din povesti: „Inca nu imi vine sa cred ca sunt aici”.

Pe langa filmulete, Black a publicat si cateva fotografii facute de catre sotul sau.  „El face foarte bine pozele, dar eu inca nu mi-am revenit total dupa sarcina si nu-mi place burta, nu-mi plac mainile. Cristi de 1 milion de ori face poze.”, a recunoscut tanara mamica.

In leggings si adidasi, Cristina Scarlevschi a devenit sotie! „Intotdeauna am visat sa ma casatoresc asa”. Vezi cum a avut loc evenimentul tinerilor insuratei - FOTO

Intrebata „De ce nu ati luat si baietii?”, bloggerita a raspuns: „In primul rand asta e cadou de ziua mea. Pentru mine si Cristi un fel de luna de miere. In al doilea rand ei nu ar rezista atatea zboruri si atatea transporturi schimbate. In al treilea rand, nu cred ca ei o sa inteleaga ceva din ceea ce inseamna Maldive. Poate peste 5-7 ani.”

Katy Black s-a nascut la data de 3 martie, 1999. Este una dintre cele mai populare bloggerite din Moldova. A devenit cunoscuta inca din 2015, atunci cand publica adesea filmulete amuzante impreuna cu fratele sau Ilie, pe canalul ei de Youtube. La moment tanara se bucura de peste 330 de mii de abonati pe Youtube si 430 de mii de urmaritori pe Instagram.

Ea este casatorita din august 2018 cu antrenorul Cristian Cebotari. Cei doi au impreuna trei fii.

Articole din aceeasi categorie