24.01.2022
Muza anilor '60 si cea mai frumoasa femeie din acele vremuri: afla 5 tehnici preferate ale lui Sharon Tate, pe care trebuie sa le cunoasca fiecare fashionista - FOTO

Pe 24 ianuarie, vedeta ar fi putut sarbatori 79 de ani. In ciuda circumstantelor tragice, Sharon a reusit sa-si lase amprenta in istoria cinematografiei si a modei. Unele trucuri, pe care ea le folosea in look-urile sale, sunt relevante si astazi. 

Rochie mini dreapta

Sharon, la fel ca si alte sex-simboluri ale anilor 60, a optat mereu pentru rochiile mini. De ce sa iti ascunzi picioarele lungi, cand le poti arata in toata splendoarea lor? Sharon a respectat aceasta regula chiar si la propria sa nunta cu Roman Polanski, optand pentru o rochie scurta, in locul unei maxi severe. Mai mult, o astfel de silueta precum o avea Tate, se combina ideal cu cizmele inalte - incaltamintea preferata a vedetei. In sezonul de primavara te sfatuim sa acorzi atentie la acest stil - astfel de fuste subliniaza perfect soldurile si, totodata nu arata vulgar sau provocator. 

Maleta neagra cu gat

Acum, fiecare fata are acest articol in garderoba sa, pentru ca acest articol este usor de combinat cu orice: de la o jacheta clasica, la o rochie alba, din material dens. Blonda a introdus in voga aceasta piesa vestimentara in urma cu mai bine de jumatate de secol. Pe fundalul rochiilor colorate si a topurilor multicolore ale acelei epoci, o maleta neagra cu gat parea ceva neobisnuit. Cu toate acestea, anume maleta a ajutat si ajuta incontinuu la evidentierea formelor feminine. 

TOP 5 zodii greu de cucerit. Nu isi dau usor inima si nu fac din casatorie o prioritate

Crocher

Nicio fashionista a anilor 60 nu a ignorat topurile si rochiile crosetate. Aceasta tesatura a devenit un clasic al modei hippie - articolele lucrate manual a fost principala piesa vestimentara printre ei. In prezent, multi designeri incearca sa incadreze aceasta tesatura in colectiile lor. Sezonul de vara nu va fi o exceptie, iar imaginile lui Sharon pot fi folosite drept inspiratie pentru toate fashionistele. 

Bluza cu maneci voluminoase si decolteu adanc

Astfel de maneci umflate sunt plasate de mult in lista principalelor tendinte. Acum, tinerele prefera bluzele simple, care au astfel de maneci neobisnuite. Tate reaminteste ca nu trebuie sa-ti fie frica sa ai mai multe accente simultan, intr-o singura tinuta. Asa ca, iti recomandam sa cauti camesi sau bluze cu maneci umflate si cu un decolteu patrat sau dreptunghiular. 

Eyeliner negru 

Chiar daca au milioane in contul bancar, unele vedete sunt prinse ca iau ceea ce nu le apartine. Vezi care sunt celebritatile ce sufera de cleptomanie - FOTO

Daca Twiggy isi picta gene chiar si pe pleoape, atunci Tate alegea mereu varianta mai clasica. Ea doar isi accentua frumos ochii, atat in partea de sus, cat si in cea de jos. Un astfel de machiaj ii facea aspectul sa fie mai expresiv. Iti recomandam sa trasezi o linie dubla, pentru a obtine un efect cu adevarat retro. 

Articole din aceeasi categorie