26.07.2023
Megan Fox, aspru criticata pe retelele sociale. Care este motivul

Desi are o avere de aproximativ 8 milioane de dolari, Megan Fox le-a cerut fanilor sa doneze bani pentru tatal prietenei sale, care se confrunta cu probleme de sanatate.

Megan Fox se confrunta cu un val de critici, dupa ce le-a cerut fanilor sa doneze 30.000 de dolari pentru tatal prietenei sale, care se confrunta cu probleme de sanatate. Strangerea de fonduri a fost lansata recent de tehniciana de unghii Brittney Boyce, pentru a-l ajuta pe tatal sau, Michael, care a fost diagnosticat cu cancer pancreatic.

Fox, care are o avere estimata la 8 milioane de dolari, a redistribuit luni pe Instagram Story postarea lui Brittney, indrumandu-si fanii sa doneze.

„Tatal prietenei mele tocmai a fost diagnosticat cu cancer pancreatic, daca puteti ajuta, va rog sa o faceti”, a scris Fox, in varsta de 37 de ani, care a inclus un link catre strangerea de fonduri.

Asa cum era de asteptat, fanii si-au exprimat indignarea pe retelele de socializare, sustinand ca actrita este suficient de bogata pentru a acoperi singura suma de 30.000 de dolari.

„De parca nu ar fi bogata ca naiba si si-ar putea ajuta prietena imediat”, a scris un fan pe Twitter, in timp ce un altul a declarat ca a ramas „absolut fara cuvinte” dupa ce a aflat ca „milionara” Megan isi indruma fanii sa doneze pentru prietena ei.

„Daca as avea la fel de multi bani ca ea, as acoperi 100% din cheltuielile medicale ale parintilor unui prieten inainte de a le cere strainilor sa o faca”, a adaugat un alt fan dezamagit.

Potrivit DailyMail.com, Megan a fost acuzata, de asemenea, ca nu a donat, deoarece „cea mai mare donatie este de doar 300 de dolari si este asociata cu numele Jesus Guerrero”.

Chiar daca numele lui Megan nu poate fi gasit pe lista actuala a donatorilor, e posibil ca aceasta sa fi donat direct lui Boyce si familiei sale, mai sustine publicatia.

Tany Vander si Katy Black si-au etalat burticile in oglinda! Cat de bine arata cele doua gravidute - FOTO/VIDEO

Momentan, Boyce a reusit sa stranga doar 7.500 de dolari, iar obiectivul final al strangerii de fonduri s-a ridicat de la 30.000 de dolari la 60.000 de dolari.

Conform Page Six, Boyce s-a ocupat de-a lungul timpului de manichiura multor vedete, printre care se numara si logodnicul lui Fox, Machine Gun Kelly, Kim Kardashian, Kerry Washington sau Olivia Rodrigo.

In descrierea de pe GoFundMe, tehniciana de unghii a dezvaluit ca tatal ei a fost diagnosticat saptamana trecuta cu cancer, dupa ce a facut o tomografie computerizata.

„Are doar 64 de ani si inca lucreaza. Nu planuia sa se retraga prea curand. A lipsit deja mult de la serviciu din cauza asta si presupun ca va mai lipsi”, a scris ea.

Boyce a precizat si ca tatal ei si-a luat recent „prima reteta”, care nu este acoperita de asigurarea sa de sanatate.

„Numai costul acesteia a fost de 1.000 de dolari si nici macar nu acopera o luna intreaga”, a scris Boyce. „Scopul meu aici este de a-l ajuta cu cheltuielile medicale pentru ca el sa se poata concentra pe el insusi si nu pe stresul financiar”.

Recent, Megan Fox si-a incantat fanii cu o serie de imagini provocatoare. Actrita in varsta de 37 de ani a postat pe contul sau de Instagram mai multe fotografii in care purta un costum de baie verde, extrem de sexy.

„Padurea este cel mai vechi prieten al meu”, a scris Fox in descrierea imaginilor in care pozeaza sexy pe o creanga de copac.

Asa cum era de asteptat, postarea a fost un real succes, strangand peste trei milioane de like-uri si zeci de mii de comentarii. Printre cei care i-au lasat un comentariu actritei s-a numarat si Machine Gun Kelly.

„Daca asa arata un animal salbatic, l-as lasa sa ma muste”, a scris artistul in varsta de 33 de ani.

Reactia lui M.G.K i-a facut pe fani sa creada ca cei doi sunt din nou impreuna.

Sezonul sesiunilor foto in floarea soarelui se declara deschis! Cum s-au lasat fotografiate bloggeritele de la noi - FOTO/VIDEO

Actrita si artistul au starnit pentru prima data zvonuri legate de despartire in februarie, dupa ce Fox a impartasit un citat enigmatic pe Instagram, a sters toate pozele cu logodnicul ei de pe contul ei si i-a dat unfollow inainte de Super Bowl 2023.

La momentul respectiv, fanii au speculat ca MGK ar fi inselat-o pe Fox cu chitarista Sophie Lloyd. Cu toate acestea, reprezentantii artistei au negat zvonurile, declarand pentru Page Six ca „Sophie Lloyd este o muziciana profesionista si desavarsita, care a fost tarata inutil in mass-media pe baza unor acuzatii nefondate facute de retelele de socializare. Orice sugestie ca ea ar fi actionat vreodata intr-un mod neprofesionist sau ca ar fi iesit din relatia ei este falsa.”

Articole din aceeasi categorie