29.04.2023
Miss Odesa face furori la Bucuresti. Cum pozeaza ucraineanca in fata cladirilor istorice din capitala - FOTO

Kristina Goncharova este un model din Ucraina, care a castigat mai multe concursuri de frumusete, printre care Miss Odesa si Miss Ucraina Top Model 2021. De cand s-a stabilit la Bucuresti, tanara a devenit un adevarat ambasador al culturii romanesti. Pozele ei, in tinute elegante, in preajma unor cladiri istorice din capitala au atras imediat atentia internautilor. 

Zendaya arata uimitor si in rochii lungi. Tinuta spectaculoasa a artistei, din dantela si piele, i-a venit ca turnata - FOTO

Dupa izbucnirea razboiului in Ucraina, Kristina s-a refugiat in Romania. Tanara a ales sa locuiasca la Bucuresti, unde a reusit sa-si continue activitatea de model. Ea pozeaza pentru diferite branduri de haine, reusind sa se afirme deja ca influencer. 

Pe paginile ei de socializare, tanara de 28 de ani a postat mai multe fotogrfii din Bucuresti. Ea alege sa pozele in fata unor claridiri istorice, purtand tinute elegante, iar imaginile aduna mii de like-uri si comentarii de apreciere. 

Jennifer Lopez, diferenta intre cum este in viata reala si cum se promoveaza pe internet - FOTO

In timp ce multi oameni au salutat initiativa tinerii, altii i-au adresat mesaje rautacioase: „In opinia mea avem cel putin cateva milioane de romance mai frumoase ca domnisoara..”, „In afara de Miss mai stie sa faca si altceva? Curatenie,gatit etc.” „E prea slaba”. 

„A iesit fideaua din ciorba si voi ziceti ca e miss?”,Cata invidie si snobism in unii dintre voi, incredibil! N-ai cu cine, atat puteti”, le-a atras atentia cineva carcotasilor. 

Dan Balan revine in forta! Dupa o pauza mare, artistul pregateste lansarea unei piese - FOTO/VIDEO

Articole din aceeasi categorie