29.04.2023
Zendaya arata uimitor si in rochii lungi. Tinuta spectaculoasa a artistei, din dantela si piele, i-a venit ca turnata - FOTO

Zendaya este considerata una dintre cele mai stilate vedete de la Hollywood. Actrita a avut intotdeauna o aparitie impecabila, purtand atat tinute elegante, cat si unele indraznete, care i-au pus silueta in evidenta, insa de data aceasta s-a intrecut pe ea. 

 In timp ce accepta premiul „Star of the Year” la Big Screen Awards, actrita din „Euphoria”, in varsta de 26 de ani, si-a etalat cu mandrie rochia lunga de culoare maro. Piesa vestimentara, creata atat din piele cat si din dantela, a fost atractia serii. Crapatura din spate i-a lasat la vedere pantofii cu toc maro, intregul look fiind completat de coafura si machiaj, care s-au imbinat armonios cu tinuta. 

Zendaya / Profimedia

Evenimentul, organizat pentru a evidentia realizarile si munca actorilor, a actritelor si a realizatorilor de film, a acordat premii personalitatilor care s-au remarcat prin realizarile lor. Una dintre aceste persoane a fost Zendaya, care a cucerit publicul atat prin frumusetea sa, cat si prin talentul sau actoricesc. 

Zendaya / Profimedia

In doar cativa ani, Zendaya a captat atentia publicului cu interpretarea ei plina de compasiune pe micul ecran ca Rue in „Euphoria” si a atras publicul pe marele ecran cu spectacolele ei din „Spider-Man: Far From Home”, „The Greatest Showman” si „Dune”, a declarat directorul general al CinemaCon, Mitch Neuhauser, cand i-a inmanat actritei premiul pentru Starul Anului de anul acesta.

Articole din aceeasi categorie